Аэрогрили Vitesse VS-441 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Галогенный
нагревательный
элемент
Пepeключaтeль
тaймepa
Жapoпpoчнaя
cтeкляннaя
кpышкa
Koнвeкциoнный
вeнтилятop
Жapoпpoчнaя
cтeкляннaя
чaшa
Бaзa
Pyчкa
бaзы
Teмпepaтypный
пepeключaтeль
P/9
P/10
SEAFOOD
~ GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO & LIME ~
2 halibut steaks • 1 tbsp. freshly chopped cilantro • 2 tbsp. lime juice • 1 clove
garlic, chopped • 1 tsp. olive oil • pepper to taste
Mix all the ingredients except the halibut in a bowl. Using a fork, pierce the fish a
few times on both sides, careful not to break the fish. Coat halibut steaks with lime
juice marinade and store with the marinade in refrigerator for 6 hours. Do not
exceed 24 hours.
Spray or brush lower rack with non-stick cooking oil. Place fish steaks onto the
rack into the Turbo Oven. Reserve the remaining marinade for later use. Set
temperature to 450°F and cook for 7-10 minutes or until fish flakes easily with a
fork. Occasionally brush remaining marinade onto fish while grilling.
Sprinkle with pepper and serve.
***********************
~ GRILLED SHRIMP ~
1-2 lbs. jumbo shrimp • 1/4 cup vegetable oil • 2 tbsp. fresh lemon juice • 1/4 cup
freshly chopped parsley • 3 cloves garlic, minced • 1 tsp. dried basil • 1 tsp. dry
mustard • 1 tsp. salt
Place shrimp in a glass bowl. Stir remaining ingredients together; pour over
shrimp. Cover and refrigerate for 3 to 4 hours.
Spray or brush lower rack with non-stick cooking oil. Place shrimp onto the rack
into the Turbo Oven. Set the temperature to 450°F . Grill shrimp for 5-10 minutes
or until skin turns pink and opacity disappears. Occasionally brush shrimp with
remaining marinade while grilling.
***********************
~ BUTTERED CITRUS LOBSTER TAILS ~
6 (6 oz) fresh lobster tails • 1/4 cup water • 2 tbsp. butter • 1-1/2 tsp. lemon juice •
1/4 tsp. finely shredded orange peel • dash of salt • dash of ground ginger • dash of
paprika
Make sure the tops of each lobster tail has a slit through the center to allow the
meat to break through. Spread the tail open in a butterfly fashion. Position tails
onto lower rack inside the Turbo Oven.
Meanwhile, combine lemon juice, salt, ginger, butter, orange peel and paprika
together in small saucepan over low heat until mixture is melted and mixed well.
Drizzle mixture over lobster tails. Set temperature to 450°F and cook for 10-12
minutes or until lobster meat turns completely white and the shell is a solid red
color.
УВАЖАЕМЫЕ ПОКУПАТЕЛИ! ВЫ ПРИНЯЛИ БЛЕСТЯЩЕЕ РЕШЕНИЕ!
Фирма Vitesse предлагает Вам гамму эксклюзивных высококачественных
приборов для несомненно роскошного и здорового образа жизни.
РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ И РЕЦЕПТЫ
Прежде чем начать пользоваться прибором внимательно прочитайте
руководство по эксплуатации и сохраните руководство в качестве
справочного материала
Щипцы-yxвaты
Koльцoм
Ï
одставка
для жарки
H
изкая и
высокая
подставки
Ï
одставка в
виде сковородки
подставка в виде сковородки
6
шампура для барбекю
www.vitesse.ru







