Scarlett IS-565 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Весы Scarlett IS-565 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

29

GB

FOOD LIST 

451 

Pate de f roe gras (goose liver pate)

           Turkey

452 

Breast, pre-basted, meat & skin,  

 roasted 

453 

Dark meat, meat & skin, roasted 

454 

Gibblets, simmered 

455 

Ground, cooked

456 

Light & dark meat, diced, seasoned 

457 

Light meat, meat & skin, roasted 

458 

Light meat, meat only, roasted 

459 

Patties, breaded or battered, fried

           Pork

460 

Bacon, cured, cooked

461 

Bacon, Canadian, cured, cooked

462 

Ham, canned

463 

Ham, fresh, cooked, lean & fat

464 

Ham, cured, lean & fat

465 

Ham, leg, roasted piece, lean & fat

466 

Rib roast, lean & fat

467 

Ribs, lean & fat, cooked,Isackribs

468 

Ribs, lean & fat, cooked, spareribs,  

 braised

469 

Sausage, cooked, link

470 

Sausage, cooked, patty

471 

Tenderloin, broiled, lean

          Veal

472 

Cutlet, braised, lean & fat

473 

Cutlet, breaded, cooked, lean & fat

          Venison

474 

Loin, cooked, broiled, lean

475 

Top round, cooked, broiled, lean

           Mixed and Deli Meats

476 

Bologna, beef

477 

Bologna, beef and pork

478 

Bologna, turkey

479 

Bratwurst, beef & pork, smoked

480 

Bratwurst, pork, cooked

481 

Braunschweiger (liver sausage,  

 pork)

482 

Chorizo, beef & pork

483 

Dried beef, cured

484 

Ham, cooked, regular

485 

Ham, cooked, extra lean

486 

Ham, honey, smoked, cooked

487 

Hot dog /Frankfurter, beef

488 

Hot dog / Frankfurter, beef & pork

489 

Pastrami, beef, cured

490 

Pepperoni, pork, beef

491 

Salami, beef & pork, cooked

492 

Salami, beef & pork, dry

493 

Sausage, Polish & Kielbasa

404 

Summer sausage, cervelat, beef 8.  

 pork

495 

Vienna sausage

496 

Turkey, white, deli cut

           Seafood

497 

Bass, freshwater, cooked, dry heat

498 

Bass, sea, cooked, dry heat

499 

Catfish, breaded, fried

500 

Clam, raw meat 

502 

Clam, canned, drained solids

503 

Cod, baked or broiled

504 

Crab, Alaskan King, cooked

505 

Crab meat, canned

506 

Crab cake, egg, onion, margarine,  

 fried

507 

Eel, cooked, dry heat

508 

Fish fillet, battered or breaded and  

 fried

509 

Fish stick & portion, breaded, frozen,  

 preheated

510 

Flounder or Sole, baked or broiled

511 

Haddock, baked or broiled

512 

Halibut, baked or broiled

513 

Herring, pickled

514 

Lobster, steamed

515 Mackerel

516 

Mussels, steamed

517 

Ocean perch,cooked

518 

Oyster, raw meat only

519 

Oyster, breaded, friecT

520 

Pollock, baked or broiled

521 

Rockfish,baked or broiled

522 

Roughy, orange, baked or broiled

523 

Salmon, baked or broiled

524 

Salmon, canned (pink), solids & liquid  

 

(incl bones)

525 

Salmon, smoked (chinookj

526 

Sardine, Atlantic, canned in oil,  

 

drained solids (incl bones)

527 

Scallop, cooked, breaded, fried

528 

Scallop, steamed

529 

Shrimp, breaded, fried

530 

Shrimp, canned, drained solids

531 

Swordfish, baked or broiled

532 

Trout, baked or broiled

533 

Tuna, baked or broiled

534 

Tuna canned, drained solids, oil pack,  

 

chunk  light

535 

Tuna canned, drained solids, water  

 

pack, chunk light

536 

Tuna canned, drained solids, water  

 

pack, solid white

537 

Tuna salad: light tuna in oil, pickle  

 

relish, mayo type salad   dressing 

538 

Walleye, Pike

           Dry beans and nuts

539 

Almonds, shelled

           Beans, dry, cooked

540 Block

541 

Gj;eat Northern

542 

Kidney, red

543 

Lima, large

544 Pea,navy

545 Pinto

           Canned, solids&liquid

546 

Baked beans, plain or vegetarian

547 

Black eyed peas, dry, cooked

548 

Black eyed peas, dry, canned, solids 

&  

 

 

 liquids

549 

Kidney, red

550 

Lima, large

551 

White beans

552 Brazilnu^sheJIecT

553 

Carob flour

554 

Cashews, salted, dry roasted

555 

Cashews, salted, oil roasted

556 

Chestnuts, European, roasted, shelled

557 

Chickpeas, dry cooked

558 

Chickpeas, canned, solids & liquids

559 

Coconut, raw, shredded, not packed

560 

Coconut, raw, shredded, dried, sweetened

561 

Hazelnuts, chopped

562 

Hummus, commercial

563 

Lentils, dry, cooked

564 

Macademia nuts, dry roasted, salted

565 

Peanuts, dry roasted

566 

Peanuts, oil roasted

567 

Peanuts, dry roasted, salted

568 

Peanuts, dry roasted, unsalted

569 

Peanuts, oil roasted, salted

570 

Peanut butter, regular, smooth

571 

Peanut butter, regular, chunk

572 

Peanut butter, reduced fat, smooth

573 

Peas, split, dry, cooked

574 

Pecan Jia]yes

575 

Pine nuts, shelled

576 

Pistachio nuts, dry roasted, salt, shelled

577 

Pumpkin kernels, roasted, salt

578 

Retried beans, canned

579 Sesameseeels

           Soy products

580 Miso

581 

Soybeans, dry cooked

582 

Soy milk

583 

Soy nuts, dry roasted

584 

Tofu, firm

585 

Tofu, soft

586 

Sunflower seeds, dry roasted, salt

587 Tahini

588 

Walnuts, English, chopped

          Eggs

589 

Raw, whole

590 

Raw, white

591 

Raw, yolk

592 

Hard boiled, no shell

593 

Poached with salt

594 

Scrambled, margarine, whole milk, salt

595 

Substitute, liquid

596 

Omefet, plain

           Cheese, natural

597 Blue

598 

Camembert  

599 

Cheddar or Colby

600 

Cheddar or Colby, low fat 

601 

Cheese, cottage, large or small curd 

602 

Cheese, cottage, creamed with fruit

603 

Cheese, cottage, low fat (2 %) 

604 

Cheese, cottage, low fat (1 %) 

605 

Cheese, cottage, nonfat 

606 

Cream cheese, regular

607 

Cream cheese, low fat

608 

Cream cheese, fat free

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett IS-565?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"