Zigmund & Shtain CIS 029.30 BX - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Варочная панель Zigmund & Shtain CIS 029.30 BX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

10

Fig.1). Lock the domestic appliance into place 

with 4 supporters, keeping in mind the width 

of the surface (Fig.4). If the lower part of the 

appliance after installation, is accessable via 

the lower part of the furniture, it is necessary 

to mount a separating panel keeping in mind 

the distances indicated (Fig.3). 

VENTILATION

The distance between the cooktop and built-

in kitchen’s furnitures or cooking apparatuses 

must guarantee sufficient ventilation of the air 

(Fig.3). Not to use the cooktop if in the oven 

is in course the pyrolysis process.

ELECTRICAL CONNECTIONS (Fig.5)

Before making the electrical connections, 

check that:

- the system ratings meet the ratings indicated 

on the identification plate fixed on the lower 

part of the worktop;

- the system is fitted with efficient ground 

wires in accordance with the laws and 

current standards.

Grounding is mandatory by law.

 If the 

domestic appliance is not supplied with 

a cable and/or suitable plug, use material 

suitable for the absorption value indicated 

on the identification plate and the operating 

temperature. If wishing to make a direct 

connection to the mains, an omnipolar 

switch must be installed with a minimum 

3 mm opening between the contacts and 

appropriate for the load indicated on the plate 

and in accordance with current standards 

(the yellow/green ground conductor must 

not be disconnected by a switch). When the 

appliance has been installed, the omnipolar 

switch must be easily reachable.

INDUCTION COOKING

The fundamental characteristic of the 

induction system is the direct transference 

of heat from the generator to the cooking 

recipient. 

Advantages: 

- The transference of power takes place only 

when the recipient is placed on the cooking 

zone. 

- The heat is generated only at the base of 

the recipient and transferred directly to the 

food to be cooked. 

-  Reduced heating time and low consumption 

of power during the beginning of cooking, 

allowing a global saving of power. 

- The fibreglass top remains cold, the heat 

felt on the cooking top is that reflected from 

the base of the recipient. 

 

COOKING RECIPIENTS 

The use of appropriate recipients is an 

essential factor for induction cooking.  Check 

that your pots are suitable for the induction 

system. Only ferromagnetic cookware made 

of the following materials is suitable for 

induction cooktops:

• Enameled steel

• Cast iron

• Induction-capable cookware of stainless 

steel.

To determine whether the cookware is 

suitable, check whether the base of the pot 

or pan attracts a magnet (Fig.6).

There are other induction-capable pots 

and pans whose bases are not completely 

ferromagnetic. To get good cooking results, 

we recommend that the dimension of the 

ferromagnetic area of the cookware match 

the size of the burner.

We advise recipients having a flat base 

(Fig.6A). This way you can use the power 

optimally. 

Do not use recipients with a rough base to 

avoid scratching the thermal surface of the 

top.  

A very important factor in induction cooking 

is the dimension of the pot compared to the 

plate used (Fig.6B). The cooking zones allow 

the use of recipients with bases of various 

diameters. 

It is, however, preferable to use the 

appropriate cooking zone for the dimension 

of the pot.

USING THE COOKTOP 

The appliance is operated using the control 

panel sensor keys. 

Functions are controlled by touching the 

sensor keys and confirmed by displays and 

acoustic signals. Touch the sensor keys from 

above, without covering other sensor keys.

- the ground wire is 2 cm longer than the other cables;

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zigmund & Shtain CIS 029.30 BX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"