Electrolux EHF 6342 XOK - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Варочная панель Electrolux EHF 6342 XOK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

• Terasemail- või alumiiniumnõud või vaskpõh‐

jaga nõud võivad jätta klaaskeraamilisele pin‐

nale plekke.

5.2 Energia kokkuhoid

Kuidas energiat kokku hoida

• Võimalusel pange keedunõule alati kaas pea‐

le.

• Pange keedunõud keeduväljale enne selle

sisselülitamist.

• Lülitage keeduväljad enne toiduvalmistamisa‐

ja lõppu välja, et kasutada ära jääksoojus.

• Poti põhi ja keeduväli peaksid olema ühesuu‐

rused.

5.3 Näiteid pliidi kasutamisest

Tabelis toodud andmed on ainult orientiirid.

Soo‐

jusas‐

te

Kasutamine:

Aeg

Näpunäited

 1

Valmistatud toidu soojashoidmiseks

vasta‐

valt va‐

jadusele

Pange nõule kaas peale

1-2

Hollandi kaste, sulatamine: või, šoko‐

laad, želatiin

5 - 25

min

Aeg-ajalt segage

1-2

Kalgendamine: kohevad omletid, küp‐

setatud munad

10-40

min

Valmistage kaane all

2-3

Riisi ja piimatoitude keetmine vaiksel

tulel, valmistoidu soojendamine

25-50

min

Vedeliku kogus peab olema riisi

kogusest vähemalt kaks korda

suurem, piimatoite tuleb valmista‐

mise ajal segada

3-4

Köögivilja, kala, liha aurutamine

20-45

min

Lisage paar supilusikatäit vedelik‐

ku

4-5

Kartulite aurutamine

20-60

min

Kasutage maks. ¼ l vett 750 g

kartulite kohta

4-5

Suuremate toidukoguste, hautiste ja

suppide valmistamine

60-150

min

Kuni 3 l vedelikku pluss kompo‐

nendid

6-7

Kergelt praadimine: eskalopid, vasika‐

liharull juustuga, karbonaad, kotletid,

vorstid, maks, keedutainas, munad,

pannkoogid, sõõrikud

vasta‐

valt va‐

jadusele

Pöörake poole aja möödudes

7-8

Tugev praadimine, praetud kartulid, ri‐

biliha, praetükid

5-15

min

Pöörake poole aja möödudes

9

Suurte koguste vee ja pasta keetmine, liha pruunistamine (guljašš, pajapraad), friikar‐

tulite valmistamine

Teave akrüülamiidide koht

Tähtis Uusimate teaduslike andmete kohaselt on

toidu pruunistamisel (eriti tärklist sisaldavate

toiduainete puhul) tekkivad akrüülamiidid

tervisele ohtlikud. Seetõttu soovitame valmistada

toitu võimalikult madalal temperatuuril ning toitu

mitte liialt pruunistada.

6. PUHASTUS JA HOOLDUS

Puhastage seadet pärast igakordset kasutamist.

Kasutage alati puhta põhjaga nõusid.

EESTI

9

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHF 6342 XOK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"