Electrolux EHF 6342 XOK - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Варочная панель Electrolux EHF 6342 XOK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

• Laikykite palietę   4 sekundes. Per 10 se‐

kundžių nustatykite kaitinimo lygį. Prietaisą

galima naudoti.

• Kai prietaisą išjungiate naudodami   , vaikų

saugos įtaisas vėl įjungiamas.

5. NAUDINGA INFORMACIJA IR PATARIMAI.

5.1 Prikaistuviai

Informacija apie prikaistuvius

• Prikaistuvio dugnas turi būti kuo storesnis ir ly‐

gesnis.

• Naudojant prikaistuvius, pagamintus iš emale

padengto plieno arba su aliuminio ar vario

dugnu, ant stiklo keraminio paviršiaus gali likti

dėmių.

5.2 Energijos taupymas

Energijos taupymas

• Jeigu įmanoma, prikaistuvius uždenkite dang‐

čiais.

• Prikaistuvius pastatykite prieš įjungdami kait‐

vietę.

• Kaitvietę išjunkite prieš baigiantis gaminimo

laikui, kad panaudotumėte likusį karštį.

• Prikaistuvio dugnas ir kaitvietė turi būti vieno‐

do dydžio.

5.3 Maisto gaminimo pavyzdžiai

Duomenys lentelėje yra tik rekomendacinio po‐

būdžio.

Kaitini‐

mo

nuo‐

stata

Naudojimas:

Laikas

Patarimai

 1

Norint išlaikyti pagamintą maistą šiltą

pagal

poreikį

Uždenkite prikaistuvį

1-2

„Hollandaise" padažas, lydymas:

sviestas, šokoladas, želatina

5-25

min.

Retkarčiais pamaišykite

1-2

Kietinimas: purūs omletai, kiaušinienė 10-40

min.

Gaminti uždengus dangčiu

2-3

Tinka virti ryžiams ir pieno pagrindo

patiekalams, taip pat pašildyti paga‐

mintus patiekalus

25-50

min.

Verdant ryžius vandens turi būti

dvigubai daugiau negu ryžių; pie‐

no patiekalus kartkartėmis gamini‐

mo metu pamaišykite

3-4

Daržovių gaminimas garuose, žuvis,

mėsa

20-45

min.

Įpilkite kelis valgomuosius šaukš‐

tus skysčio

4-5

Bulvių ruošimas garuose

20-60

min.

Daugiausiai ¼ l vandens 750 g

bulvių

4-5

Tinka gaminti didesniems maisto kie‐

kiams, troškiniams ir sriuboms

60-150

min.

Iki 3 l skysčio ir ingredientų

6-7

Neintensyvus kepimas: tinka kepti es‐

kalopus, veršienos muštinius, kotletus,

pyragėlius su įdaru, dešreles, kepenė‐

les, miltų, sviesto ir pieno mišinius,

kiaušinius, blynus, spurgas

jeigu

reikia

Laikui įpusėjus, apverskite

LIETUVI

Ų

33

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHF 6342 XOK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"