DeLonghi Pind 30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Варочная панель DeLonghi Pind 30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

8

The ceramic cooktop is fitted with induction cooking zones.
These  zones,  shown  by  painted  disks  on  the  ceramic  surface,  are  controlled  by  a  touch 
control system.

INDUCTION COOKING SYSTEM

When  your  induction  hob  is  switched  on  and  a  cooking  zone  has  been  selected,  the 
electronic circuits produce induced currents that instantaneously heat the bottom of the 
pan which then transfers this heat to the food.
Cooking takes place with hardly any energy loss between the induction hob and the food.
Your  induction  hob  operates  only  if  a  correct  pan  with  the  right  features  is  placed  on  a 
cooking zone. Please refer to 

"

Cookware for Induction Cooking".

COOKWARE FOR INDUCTION COOKING

The  induction  cooking  system  OPERATES  ONLY  if  using  correct  cookware  suitable  for 
induction cooking.
The bottom of the pan has to be ferromagnetic to generate the electromagnetic field nec-
essary for the heating process (meaning a magnet has to stick to the bottom of the pan).

Pans made from the following materials are not suitable:

–  glass, wood, porcelain, ceramic, stoneware;

–  pure stainless steel, aluminium or copper without magnetic bottom.

To check if a pan is suitable or not:

–  Test the bottom of the pan with a magnet: if the magnet sticks, the pan is suitable.

–   If a magnet is not available pour a small amount of water inside the pan and place the 

pan  on  a  cooking  zone.  Switch  on  the  cooking  zone:  if  the  set  power  level  flashes  on 
the  cooking  zone  display,  the  pan  is  not  suitable  (then  after  1  minute,  the  power  level 
automatically returns to “

 

).

Important  note:

  the  cooking  zones  will  not  operate  if  the  pan  diameter  is  too  small.  To 

correctly use the cooking zones follow the indications given in the following table.

Induction Cooking Zone

Minimum Pan Diameter Recommended

(referred to the bottom of the pan)

Front zone, Ø 145 mm

  80 mm

Rear zone, Ø 210 mm

130 mm

Pay  attention:

  The  pan  shall  always  be  centred  over  the  middle  of  the  cooking  zone.  It 

is possible to use oversized pans but its bottom shall not touch the other cooking zone.
Always use pans with thick, completely flat bottom.
Do  not  use  pans  with  concave  or  convex  bottom;  these  could  cause  overheating  of  the 
cooking zone.

Note:

 Some types of pans could cause noise when used on an induction cooking zone.

The  noise  does  not  mean  any  failure  on  the  appliance  and  does  not  influence  the  cook-
ing operation.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к DeLonghi Pind 30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"