Russell Hobbs 26432-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Тостеры Russell Hobbs 26432-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 76
Загружаем инструкцию
background image

52

• 

Kruha, ki je predebel, namazan z maslom, raztrgan ali nepravilne oblike, ne opekajte ali 
pogrevajte.

• 

Bodite še posebno previdno, če opekate živila, ki vsebujejo sladkor, marmelado, semena, 
rozine itd. Ta lahko stečejo ali kapljajo v opekač, zaradi česar se ta lahko pregreje ali zagori.

• 

Če se kruh zatakne, opekač odklopite, počakajte, da se ohladi, in previdno odstranite kruh.

• 

Nikoli ne uporabljajte noža, vilice ali kakšnega drugega pripomočka, da odstranite 

zagozden kruh. Lahko poškodujete opekač, poleg tega pa obstaja nevarnost električnega 
šoka!

DELI

1. 

Odprtine opekača

2.  Ročica

3.  Nastavitev zapečenosti
4.  Pladenj za drobtine

5.  Lučke časovnika odštevanja
6.  Segrevanje štručk

7. 

Ročaj

8.  Noge

PRED PRVO UPORABO

Stopnjo zapečenosti nastavite na največjo vrednost (vse lučke za stopnjo zapečenosti svetijo). 

Napravo pustite obratovati prazno, da utečete nove grelnike. Pri tem se lahko pojavi neprijeten 
vonj, vendar naj vas to ne skrbi. Poskrbite, da je soba dobro prezračena.

POPEKANJE

S popekanjem kruh izpostavimo nadzorovani vročini, kar povzroči kemijsko reakcijo, ki jo 

imenujemo »Maillardova reakcija«. Na ta način kruh ne samo porjavi, temveč se mu izboljšata 
okus in tekstura, zaradi česar je toast tako dober!
Ker je popekanje kombinacija sušenja in nato peke kruha, nanjo vplivajo različni dejavniki, kot so 
razlike med debelino kruha, svežina in površinska struktura. Lokalne in regionalne razlike v 
električni napetosti lahko prav tako vplivajo na čas popekanja, zato vam svetujemo, da v začetku 
preizkusite različne nastavitve popekanja, da najdete svojo najljubšo stopnjo.   

POPEČENJE KRUHA

1. 

Opekač postavite pokonci na stabilno vodoravno površino, ki je odporna proti vročini.

2.  Vtič vstavite v električno vtičnico.

3.  Nastavite želeno stopnjo zapečenosti (1 = svetlo, 6 = temno).
4.  Kruh postavite v odprtino opekača (največja debelina je 25 mm).
5.  Vzvod potisnite do konca navzdol. Vzvod se ne zatakne, če opekač ni priključen na 

električno energijo.

6.  Prižgalo se bo šest segmentov lučk časovnika odštevanja, pri čemer bo en segment utripal 

(sl. A). Utripajoči segment bo ugasnil in utripati bo začel naslednji segment. Ko ugasnejo vsi 

segmenti, bo kruhek izskočil. 

7.  Za ustavitev pečenja pritisnite gumb 

5

.

• 

Ročico lahko dvignete še bolj, da odstranite male predmete.

• 

Ročico lahko dvignete med popečenjem, da pregledate, kako poteka, in jo znova spustite.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 26432-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"