Плита Hansa FCGX 62101 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
60
Rumenirea carnii
l
Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor, insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul
cu gaz.
l
utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor, cu manere ce sunt de ase
-
menea rezistente la temperaturi ridicate.
l
Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar, va recomandam sa asezati pe cel mai
coborat nivel o tava cu apa.
l
Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul
acesteia sau cu apa fierbinte cu sare – nu turnati apa rece pe carne.
TIPUL DE CARNE
NIVEL DE
JOS
TEMPERATURA
[°C]
TIMP
IN MINUTE*
[min]
CARNE DE VITA
FRIPTuRA DE VITA IN SANGE
CuPToR INCAlZIT SuCulENTA (mEDIu)
CuPToR INCAlZIT BINE PREPARATA
CuPToR INCAlZIT FRIPTuRA
3
3
3
2
250
250
210-230
200-220
нa 1 cm
12-15
15-25
25-30
120-140
CARNE DE PORC
Friptura
Sunca
File
2
2
3
200-210
200-210
210-230
90-140
60-90
25-30
CARNE DE VITEL
2
200-210
90-120
CARNE DE MIEL
2
200-220
100-120
CARNE DE CAPRIOARA
2
200-220
100-120
CARNE DE PASARE
Pui Gasca (aproximativ 2 kg)
2
2
220-250
190-200
50-80
150-180
PESTE
2
210-220
40-55
TABELUL 3: Gratar
TIP ALIMENT
NIVEL DE
JOS
TEMPERATURA
[°C]
TIMP DE PREPARARE PE GRATAR
[MINUTE]
PRIMA PARTE
A DOUA PARTE
Cotlete de porc
4
250
8-10
6-8
Snitel de porc
3
250
10-12
6-8
Shish kebab
4
250
7-8
6-7
Carnati
4
250
8-10
8-10
Friptura (aprox.
1kg)
3
250
12-15
10-12
Cotlet de vitel
4
250
8-10
6-8
Friptura de vitel
4
250
6-8
5-6
Cotlete de oaie
4
250
8-10
6-8
Cotlete de miel
4
250
10-12
8-10
Bucati de pui
(500g)
3
250
25-30
20-25
File de peste
4
250
6-7
5-6
Crap (aprox. 200
– 250 g)
3
250
5-8
5-7
Paine (prajita)
4
250
2-3
2-3
PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE