Плита Hansa FCCS 56269 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

28
PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE
Coacere
● Va recomandam sa utilizati tavile furnizate im
-
preuna cu cuptor.
● Puteti utiliza si alte recipiente ce trebuie sa fie
asezate pe raftul de uscare; este recomandabil
sa utilizati tavi de culoare neagra, deoarece sunt
mai bune conductoare de caldura si scurteaza
timpul de preparare.
● Tavile cu suprafete lucioase nu sunt recoman
-
date atunci cand utilizati metoda conventionala
de incalzire (arzator superior si inferior). Partea
inferioara a prajiturii va fi arsa.
● Atunci cand utilizati functia ventilator ultra, nu
este nevoie sa incalziti in prealabil cuptorul,
pentru alte tipuri de incalzire trebuie sa incalziti
cuptorul inainte de a introduce prajitura.
● Inainte de a scoate prajitura din cuptor, verificati
daca este coapta, cu ajutorul unui betisor din
lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie sa
fie uscat si curat dupa ce a fost scos din prajitu
-
ra).
● Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa
lasati prajitura in interior timp de 5 min.
● Temperatura utilizata in modul ventilator ultra
este cu aproximativ 20 – 30 grade mai mica
decat in cazul prepararii normale (atunci cand
utilizati elementul de incalzire superior si cel
inferior).
● Parametri de coacere oferiti in Tabelul sunt
aproximativi si pot fi corectati bazandu-va pe
propriile experiente si preferinte.
● Daca informatiile oferite in retete difera consi
-
derabil de valorile incluse in acest manual de
utilizare, respectati instructiunile din manual.
Rumenirea carnii
● Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1
kg in cuptor, insa cele mici pot fi preparate pe
arzatorul cu gaz.
● Utilizati recipiente termorezistente atunci cand
preparati carne in cuptor, cu manere ce sunt de
asemenea rezistente la temperaturi ridicate.
● Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare
sau pe gratar, va recomandam sa asezati pe cel
mai coborat nivel o tava cu apa.
● Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin
o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul
acesteia sau cu apa fierbinte cu sare – nu turnati
apa rece pe carne.
Функція нагріву ECO
при використанні функції термоциркуляції ЕКО вмикається оптимальний спосіб
нагріву з метою приготування їжі з мінімальними витратами електроенергії,
не можна скорочувати час приготування за рахунок підвищення температури, також
не рекомендується попередньо розігрівати духовку перед приготуванням,
не слід змінювати задану температуру і відкривати дверцята в процесі приготування.
Спосіб приготу-
вання страви
Функція ду-
ховки
Температура
(
0
C)
Рівень
Час [хв.]
Pişcot
180 - 200
2 - 3
50 - 70
Panettone din
drojdie /
Cozonac
180 - 200
2
50 - 70
Peşte
190 - 210
2 - 3
45 - 60
Carne de vită
200 - 220
2
90 - 120
Pui
200 - 220
2
90 - 160
Legume
180 - 200
2
80 - 100
Рекомендовані параметри при використанні функції ЕКО
Содержание
- 8 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 9 Для исключения возможности поражения
- 10 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 11 МОНТАЖ
- 12 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 14 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Функция нагрева ЭКО
- 16 ТЕСТОВЫЕ БЛЮДА В соответствии со стандартом EN 60350-1.
- 18 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД
- 19 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ
- 20 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Производитель свидетельствует
- 21 CUM SA ECONOMISITI ENERGIE
- 52 OPIS UREĐAJA