Kuppersbusch EDG 6550.0 W5 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Пароварки Kuppersbusch EDG 6550.0 W5 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

 

 

44 

EN 

 

When the oven is working...  

Interrupting a cooking cycle  

You  can  stop  the  cooking  process  at  any  time  by 
pressing the 

Stop

 key once. 

The  oven  incorporates  a  steam-reduction  function 
that  is  activated  when  the 

Stop

  key  is  pressed  to 

gradually  release  the  steam  from  the  cavity,  so 
that  there  is  no  sudden  rush  of  steam  when  the 
appliance door is opened. 

This function takes around 3 minutes and during it 
the display shows the word 

“VAP”. 

Warning!  When  opening  the  door  during  or 
upon  completion  of  the  cooking  cycle,  be 
careful  of  the  flow  of  hot  air  and/or  steam 
coming out of the cooking chamber. Step back 
or to the side to avoid burns. 

At this point:

 

  The steam generation is interrupted. 

  The  cavity  walls  and  the  water  tank  are  still 

very hot

. Danger of burning!

 

  The  timer  stops  and  the  display  shows  the 

remaining  operating  time  (if  this  has  been 
set). 

If you wish, at this point you can: 

1.  Turn  or  stir  the  food  to  ensure  it  will  be  evenly 

cooked. 

2.  Change the cooking parameters. 

To  restart  the  process,  close  the  door  and  press 
the 

Start

 key. 

Altering parameters  

The  operating  parameters  (time  and  temperature) 
can  be  altered  when  the  oven  is  operating  or 
when  the  cooking  process  has  been  interrupted 
by proceeding as follows: 

1.  To  alter  the  time,  press 

+

”  and  “

”  keys. 

The new time defined is immediately valid. 

2.  To  alter  the  temperature,  press  the 

Temperature  Selection  key  and  the  display 
and  respective  light  start  to  flash.  Alter  the 
parameter by pressing the “

+

” and “

” keys 

and  confirm  by  pressing  the  Temperature 
Selection key again. 

Cancelling a cooking cycle  

If  you  wish  to  cancel  the  cooking  process,  press 
the 

Stop

 key twice. 

You  will  then  hear  3  beeps  and  the  message 
“End” will appear on the 

display

End of a cooking cycle 

 

At  the  end  of  the  set  duration  or  when  you  press 
the 

Stop

  key  to  finish  the  cooking  cycle  the  oven 

starts the steam-reduction function. 

This  function  gradually  releases  the  steam  from 
the  cavity,  so  that  there  is  no  sudden  rush  of 
steam when the appliance door is opened. 

This function takes around 3 minutes and during it 
the display shows the word “

VAP

”. 

At  the  end  of  this  process  you  will  hear  three 
beeps and the display will show the word 

End

”. 

Warning!  When  opening  the  door  during  or 
upon  completion  of  the  cooking  cycle,  be 
careful  of  the  flow  of  hot  air  and/or  steam 
coming out of the cooking chamber. Step back 
or to the side to avoid burns. 

The  beeps  are  repeated  every  30  seconds  until 
the door is opened or the 

Stop 

key is pressed. 

The  cooling  fan  can  continue  to  run  for  a  certain 
length  of  time  after  the  appliance  has  been 
switched  off.  This  is  a  normal  function  that  is 
meant to reduce the temperature inside the oven. 

When  the  display  shows  the  word  “DEP”,  this 
means  that  the  water  was  pumped  and  that  the 
water tank can be removed. 

Remove  the  water  tank  and  dry  it  thoroughly.  Let 
the  cooking  space  cool  down  for  a  moment  and 
then clean and dry it with a cloth. The door should 
be  left  open  for  some  time  so  that  the  appliance 
can dry completely. 

Residual water in the oven 

To  reduce  the  residual  water  in  the  oven,  it  is 
recommended  to  insert  a  tray  in  the  bottom  rack 
level.  The  condensation  released  from  the  food 
begins  to  drip,  reducing  the  residual  water  in  the 
appliance.  The  remaining  residual  water  can  be 
easily dried with a cloth. 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EDG 6550.0 W5?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"