Moulinex ME858D - Инструкция по эксплуатации - Страница 24

Мясорубки Moulinex ME858D - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 34
Загружаем инструкцию
background image

19

EN

USE: SAUSAGE ACCESSORY (FIG. 10-15)

Important: this accessory can only be used after the meat has been minced, seasoned and 

the preparation has been well mixed.

• After leaving the the skin to soak in warm water to regain its elasticity, slide it onto the funnel 

and let it overhang by around 5 cm (which you will seal by tying a knot with a link).

• Turn the button (2) to position 2 (Fig.15) to start the appliance and feed the mince through 

the mincer, following the skin as it fills.

Note: this work will be done more easily with two people, one to feed the mince through 

and the other to take care of filling the skin.

• Give the sausages the required length by clamping and twisting the skin. For a quality sausage, 

take care to avoid trapping air during filling and make sausages that are 10 to 15 cm long 
(separate the sausages by making a link and tying a knot with the link).

USE: KEBBE ACCESSORY (FIG. 16-17)

• To realize kebbe, turn the button (2) to position 2 (Fig.17).

Practical tip:

To make a fine Kebbe or Kefta paste, run the meat through the mincer two or three times until 
you obtain the desired smoothness.

USE: VEGETABLE CHOPPER (FIG. 18-22)

• To shredd, turn the button (2) to position 1 (Fig.20).

Useful tips for best results:

The ingredients that you use must be firm to obtain satisfactory results and to avoid the 
accumulation of food in the compartment.

Do not use the appliance to grate or cut food products that are too hard such as sugar cubes 

or pieces of meat.

1.

 Operation time shall NOT exceed 3 minutes.

2.

 Use cutting plate 9 or 10 or 11.

3.

 Fill the tray with flour continually.

4.

 Mix 75g flour and 25g water to form a paste. 

5.

 Knead the large dough into a small dough with a weight of about 40g.

6.

 Divide it into 2 pieces in equal size

7.

 Food pusher using 5N force propulsion 

What should you do if the machine is clogged?

• Stop the meat mincer by turning the button (2) to position “OFF” and to position “REV” for a 

few seconds to relesase meat.

• Turn to position “2” to continue mincing.

RECIPE: MINCING ROUGH TO SMALL PIECE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex ME858D?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"