VITEK VT-4210 BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мультиварки VITEK VT-4210 BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

over an hour - in hours: 1.1 – 1 hour 10 minutes, 1.2 
– 1 hour 20 minutes, etc. 

Note:

• 

In  “BAKING”  mode,  do  not  open  the  lid  till  the 
cooking is finished.

• 

After  the  “BAKING”  program  is  finished,  switch 
the “Keep warm” mode off immediately by press-
ing  the  “SWITCH  OFF/KEEP  WARM”  button  (18) 
so the bakery will not burn.

• 

In  “ROASTING”  mode  the  unit  operates  similarly 
to  a  stove,  the  user  has  to  watch  the  readiness 
of food during cooking and switch the unit off by 
himself when the food is ready.

• 

See  recipes  of  dishes  in  the  recipe  book 
(supplied with the unit). All recipes are to be 
taken  as  recommendations,  as  the  amount 
and  proportions  of  the  ingredients  required 
for  the  recipes  may  vary  depending  on  local 
peculiarities  of  the  food  and  altitude  above 
sea level.

“DELAYED START” Button (20)

After choosing the program and setting the cooking 
time, press the “DELAYED START” button (20) 
consequently to set the delayed start time. The 
delayed start function is not available for “REHEAT”, 
“ROASTING” AND “BAKING” programs.

USING OF THE MULTICOOKER

– 

Load the products in the bowl following the recipe 
(see Recipe book). 

– 

If you steam food, pour water in the bowl (12) so 
that  boiling  water  doesn’t  reach  the  bottom  of 
the basket (13). Put the basket with products (13) 
into the bowl (12).

Note:

 

Make sure that the ingredients and liquids 

level do not exceed the level of “MAX” mark and 
are not lower than the level of minimal mark “2”.

 

The maximal mark for porridges (except rice) – “8”, 
maximal mark for other products and liquids – “10”.

– 

Wipe  any  spilled  liquids  and  dirt  from  the  bowl  (12) 
surface  and  place  the  bowl  (12)  into  the  process 
chamber of the unit. Make sure that the bowl (12) is 
placed  evenly  and  is  in  secure  contact  with  heating 
element (10) surface.

Note: 

• 

Do not use the bowl (12) for washing cereals and 
chopping  products,  this  can  damage  the  non-
stick coating.

• 

Make  sure  that  there  are  no  foreign  objects,  dirt 
and moisture in the process chamber and on the 
bottom of the bowl.

• 

Wipe  the  outer  surface  and  the  bottom  of  the 
bowl (12) dry before use.

• 

In  the  middle  of  the  heating  element  (10)  there 
is  a  temperature  sensor  (11).  Make  sure  that  the 
movement of the sensor is not limited.

– 

Close the lid (4) until click.

– 

Insert the power cord jack into the connector (9) 
and the power cord plug into the socket.

– 

Press the “START” button (22), “- -“ sign will ap-
pear on the display.

– 

Set  the  automatic  cooking  program  by  pressing 
the “MENU” button (21) repeatedly.

– 

Set  the  cooking  time  duration  by  pressing  the 
“TIMER”  button  (19)  consequently  (except  the 
“ROASTING” program).

– 

Set the delayed start function with the “DELAYED 
START”  button.  Time  in  hours  (from  1  to  24)  will 
be  shown  on  the  display  (3).  If  you  want  to  start 
cooking immediately, skip this step.

COOKING PROGRAMS

Program

Program duration
(hours/min.)

Setting step

Delayed start

Keep 
warm

STEWING

20-60 minutes

5 minutes

available

available

STEAMING

5-80 minutes

5 minutes

available

available

SOUP

30 minutes - 3 hours

5 minutes for operation time from 5 
minutes to 1 hour,
10 minutes with cooking time over 1 hour

available

available

REHEAT

10-40 minutes

1 minute

no

available

RICE

15-40 minutes

1 minute

available

available

ROASTING

45 minutes 

Not available

no

available

BAKING

20 minutes - 2 hours

10 minutes

no

available

PORRIDGE

40 minutes - 3 hours

5 minutes for operation time from 5 
minutes to 1 hour,
10 minutes with cooking time over 1 hour

available

available

VT-4210.indd   5

29.05.2013   14:29:22

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4210 BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"