Moulinex MK706A32 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Мультиварки Moulinex MK706A32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 62
Загружаем инструкцию
background image

8

*depending on model

*depending on model

•  Raw milk (farm milk):

 this must be boiled. It is also recommended to let it boil for a long time. It would 

be dangerous to use this milk without boiling it. You must then leave it to cool before using it in your 
appliance. Culturing using yogurt prepared with raw milk is not recommended.

•  Powdered milk:

 using powdered milk will result in very creamy yogurt. Follow the instructions on the 

manufacturer’s box.

choose a whole milk, preferably long-life uht.
Raw (fresh) or pasteurised milk must be boiled then cooled and needs the skin removing.

The ferment

for yogurt

This is made either from:
-  One  shop-bought 

natural yogurt

  with  the  longest  expiry  date  possible;  your  yogurt  will  therefore 

contain more active ferment for a firmer yogurt.

-  From  a 

freeze-dried ferment

.  In  this  case,  follow  the  activation  time  specified  on  the  ferment 

instructions. You  can  find  these  ferments  in  supermarkets,  pharmacies  and  in  certain  health  product 
stores.

- From one of your 

recently prepared yogurt

 – this must be natural and recently prepared. This is called 

culturing. After five culturing processes, the used yogurt loses active ferments and therefore risks giving 
a less firm consistency. You then need to start again using a shopbought yogurt or freeze-dried ferment.

if you have boiled the milk, wait until it has reached room temperature before adding 
the ferment.
too high a heat may destroy the properties of your ferment.

Fermentation time

•   Your yogurt will need between 6 and 12 hours of fermentation, depending on the basic ingredients and 

the result you are after.

6h

7h

8h

9h

10h

11h

12h

Fluid

Firm

Sweet

Acidic 

•   Once the yogurt cooking process is finished, the yogurt should be placed in a refrigerator for at least 4 

hours and it can be kept max 7 days in refrigerator.

 recoMMenDAtion for PrePAring  

Dough Proofing

•  Prepare  the  dough  separately  and  put  it  in  the  inner  bowl,  close  the  lid  and  select  «Yogurt/Dough 

Proofing»  function  and  then  press  «Start»  key. You  can  stop  the  machine  manually  after  one  hour  of 
cooking. Switch to “baking / Dessert” function for 20-23 minutes on one side and then turn it and bake 
the other side for 23 minutes. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex MK706A32?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"