Мультиварки Moulinex MK706A32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4
*depending on model
*depending on model
• Rinse the rice thoroughly before cooking except for risotto rice.
COOKING GUIDE FOR OTHER TypEs OF RICE
Type of rice
Measuring
cup of rice
Weight
of rice
Water level in the
bowl (+ rice)
Serves
Round white rice
(Italian rice -
often a stickier rice)
6
870 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1450 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Whole grain
Brown rice
6
887 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1480 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Risotto rice
(Arborio type)
6
870 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1450 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Glutinous rice
6
736 g
5 cup mark
7pers.-8pers.
10
1227 g
9 cup mark
10pers.-12pers.
Brown rice
6
840 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1400 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Japanese rice
6
900 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1500 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Fragrant rice
6
870 g
6 cup mark
7pers.-8pers.
10
1450 g
10 cup mark
10pers.-12pers.
Function
Time set
Max
Temperature
Lid position
Default
Range
Every
Lid closed
Lid open
Rice/Cereal
Automatic
•
Pilaf/
Risotto*
Automatic
•
Reheat
25 min
8 min - 45 min
1 min
100°
•
Milk
porridge/
baby
food*
10 min
5 min - 90 min
1 min
100°
•
Stew
60 min
20 min - 9 h
1 min, after 90 min - 1 hour
100°
•
Steam/
soup
30 min
15 min - 2 h
1 min, after 90 min - 1 hour
100°
•
Yogurt/
dough
proofing*
8 hours
6 h - 12 h
1 hour
42°
•
Baking/
dessert*
35 min
20 min - 4 h
1 min, after 90 min - 1 hour
135°
•
Fry
15 min
5 min - 60 min
1 min
160°
•
•
Keep
warm
Up to 24 h
75°
•
soMe recoMMenDAtions
for Best results When cooking rice
• Measure the rice and rinse it thoroughly under running water in a sieve for a long time (except for risotto
rice which should not be rinsed). Then place the rice in the bowl together with the corresponding
quantity of water.
• Make sure that the rice is well distributed around the whole surface of the bowl, in order to allow even
cooking.
• Add salt to your personal taste if required.
• Water may be substituted to stock. If using stock, there is the risks of rice browning a bit in the bottom.
• Do not open the lid during cooking as steam will escape and this will affect the cooking time and the
taste.
• When the rice is ready, when the «Keep Warm» indicator light is on, stir the rice and then leave it in the
multicooker for a few minutes longer in order to get perfect rice with separate grains.
«rice/cereAl» function
• Place the appliance on a flat, stable, heat-resistant work surface away from water splashes and any other
sources of heat.
• Pour the required quantity of rice into the bowl using the measuring cup provided
– fig.9.
Then fill with
cold water up to the corresponding «CUP» mark printed in the bowl –
fig.10.
Содержание
- 19 Описание прибОра; Измерение ингредиентов – Максимальная ёмкость чаши
- 20 для всех функций
- 22 ряд рекОмендаций для; функция «разОгрев»
- 24 функция «тушение»
- 26 рекОмендации пО пригОтОвлению йОгурта; Молоко
- 27 Время брожения; рекОмендации для функции «тестО»
- 28 функция «пОдОгрев/Отмена»; Уход за чашей с антипригарным керамическим
- 30 вОзмОЖные неисправнОсти и метОды их устранения
- 31 Опис; Розпакуйте прилад; Очистіть прилад
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)