Schaub Lorenz SLF S265X2 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Морозильные камеры Schaub Lorenz SLF S265X2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

EN - 38

•  Allow hot food to completely cool down 

before placing it in the freezer. 

• 

When buying frozen food ensure that 

these have been frozen at suitable 

temperatures and that the packing is 

intact.

• 

Use the fast freezing shelf to freeze 

home cooking (and any other food 

which needs to be frozen quickly) more 

quickly because of the freezing shelf’s 

greater freezing power. Fast freezing 

shelf is the bottom drawer of the freezer 

compartment.

•  To use the maximum capacity of the 

freezer compartment, use the glass 

shelves for the upper and middle section, 

and use the lower basket for the bottom 

section.

The table below is a quick guide to 

show you the most efficient way to 

store the major food groups in your freezer 

compartment.

Meat and fish

Preparation

Maximum storage time

(months)

Steak

Wrap in foil

6 - 8

Lamb meat

Wrap in foil

6 - 8

Veal roast

Wrap in foil

6 - 8

Veal cubes

In small pieces

6 - 8

Lamb cubes

In pieces

4 - 8

Minced meat

In packaging without using spices

1 - 3

Giblets (pieces)

In pieces

1 - 3

Bologna sausage/salami

Should be kept packaged even if it has a membrane

 1 - 3

Chicken and turkey

Wrap in foil

4 - 6

Goose and duck

Wrap in foil

4 - 6

Deer, rabbit, wild boar

In 2.5 kg portions or as fillets

6 - 8

Freshwater fish 

(Salmon, Carp, Crane, 

Catfish)

After cleaning the bowels and scales of the fish, 

wash and dry it. If necessary, remove the tail and 

head.

2

Lean fish (Bass, Turbot, 

Flounder)

4

Fatty fishes (Tuna, 

Mackerel, Bluefish, 

Anchovy)

2 - 4

Shellfish

Clean and in a bag

4 - 6

Caviar

In its packaging, or in an aluminium or plastic 

container

2 - 3

Snails

In salty water, or in an aluminium or plastic container

3

NOTE:

 Thawed frozen meat should be cooked as fresh meat. If the meat is not cooked after defrosting, it 

must not be re-frozen.

Vegetables and Fruits

Preparation

Maximum storage time

(months)

String beans and beans

Wash, cut into small pieces and boil in water

10 - 13

Beans

Hull, wash and boil in water

12

Cabbage

Clean and boil in water

6 - 8

Carrot

Clean, cut into slices and boil in water

12

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Schaub Lorenz SLF S265X2?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"