Микроволновые печи Sharp R-877H - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

E – 20
A39559, R877 En. Rus. O/M
Russian Menu (microwave menu) Menu Guide
Menu
Procedure
Menu
No.
Initial
Temperature
Weight (KG)
20˚C
0.3 - 1.0 kg
• Peel the potatoes and cut them into
similar sized pieces. For Puree, cut into
smaller pieces.
• Put the potato into a casserole. Add 2
tbsp water per 100 g and a little salt.
• Cover with a glass lid.
• When the oven stops, rearrange the po-
tato, cover and continue to cook.
• After cooking, let the potatoes stand
covered for 2 minutes.
For Puree,
mash potatoes.
• Put the required water in a suitable sized
casserole.
For 100 g, 400 ml water. For 300 g, 700
ml water. For 500 g, 1000 ml water.
• Heat water uncovered.
• W h e n t h e o v e n s t o p s , a d d f r o z e n
pelmeny in a casserole and stir.
Press start to cook.
• Put the required water in a suitable sized
casserole.
For 100 g, 400 ml water. For 300 g, 700 ml
water. For 500 g,1000 ml water.
• Heat water uncovered.
• When the oven stops, add frozen vareniki
in a casserole and stir.
Press start to cook.
Boiled Potato
Pelmeny Boiled
NOTE
0.1 - 0.5 kg
RM-3
RM-2
RM-1
For Puree, use MORE setting for
better results.
Vareniki Boiled
0.1 - 0.5 kg
-18˚C (pelmeny)
20˚C (water)
-18˚C (vareniki)
20˚C (water)
R877H EN P.12-26
03.10.22, 10:04 AM
20