Sharp R-870B - Инструкция по эксплуатации - Страница 80

Микроволновые печи Sharp R-870B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

E – 34

Sensor Steam Menu Menu Guide

Menu

 Procedure

Menu

No.

• Wash fish thoroughly and remove scales.
• Make a few cuts on the skin of fish, pierce

the eyes of fish.

• Put on a shallow dish, 22-28 cm in diameter.
• Sprinkle lightly with water, salt and oil.
• Put green onion and ginger slices on top.
• Cover with microwave wrap.

Leave around 2.5 cm gap on two edges to
allow steam escape.

• After cooking, stand  covered for 3-5

minutes.

• Marinate the meat.
• For meat patty, try to make it a thin layer.
• Put on a shallow dish, 22-28 cm in diameter.
• Cover with microwave wrap.

Leave around 2.5 cm gap on two edges to
allow steam escape.

• After cooking, stand covered for 3-5

minutes.

• Arrange the dumplings from outside to

inside of dish.

• Cover with microwave wrap.

Leave around 2.5 cm gap on two edges to
allow steam escape.

• Place on the low rack.
• After cooking, stand covered for 1 minute.

Initial

Temperature

8-12

°

C

Quantity

1 - 3 serves

(130-420g)

Whole fish

or

Fish fillet

Meat
eg: Beef patty

Chicken pieces
with mushrooms
etc.

* See recipe below.

Dumpling
Ready-made

(cooked)

1 - 3 serves

(180-520g)

8-12

°

C

8-12

°

C

1 - 2 serves

(100-370g)

SENSOR STEAM MENU RECIPES (Meat)

[ Method ]
1. Marinate the ground beef and preserved vegetables

with seasonings and mix well. Press into patty shape.

2. Cut the salted Egg Yolk into dices and place on the patty

for decoration.

3. Cover with microwave wrap and press SENSOR STEAM

MENU pad twice to Meat.

Beef Patty

[ Ingredients ]
330 g

Ground beef

50 g

Preserved Vegitables

1 Salted Egg Yolk

[ Seasonings ]
1 tsp.

Salt

1 tsp.

Sugar

2 tsp.

Cornstarch

2 tsp.

Oil

1

/

2

 tsp.

Soya sauce

[ Ingredients ]
280 g

Chicken pieces

40 g

Dried mushrooms

(soaked)
Ginger slices
Green onion slices

[ Seasonings ]

1

/

2

 tsp.

Salt

1

/

2

 tsp.

Sugar

1

/

2

 tsp.

Soya sauce

1

/

2

 tsp.

Cornstarch

1

/

2

 tsp.

Sesame oil

[ Method ]
1. Marinate the chicken pieces and soaked mushrooms

with seasonings. Then mix together with ginger and
green onion slices.

2. Cover with microwave wrap and press SENSOR STEAM

MENU pad twice to Meat.

Chicken Pieces with Mushrooms

Fish
eg: Sea Bream

Pomfret
Carp
Black Mullet
Flatfish
etc.

S-3

S-2

S-1

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-870B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"