Sharp R-870B - Инструкция по эксплуатации - Страница 77

Микроволновые печи Sharp R-870B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

E – 31

Menu Variation

eg

Congee with Pallock Fish and Peanuts
Ingredients:

100g Pallock fish (fried; chopped)

(3-5 persons)

50g

Peanuts

1 slice

Salted Turnip (chopped)

3

Spring onions (chopped)

NOTE

The ingredients can be added just after finish, with Salted Turnip and
Spring onions as garnish and sprinkles on top.

Congee with salted pork and preserved duck eggs
Ingredients:

approx. 230g (

1

/

2

 lb) lean pork (chopped)

(3-5 persons) 2 preserved duck eggs (diced)

NOTE

The ingredients can be added 10 min. before finish.

Serving (s)

Rice

Water

1 serve (1-2 persons)

150g

250ml

2 serves (3-5 persons)

300g

480ml

Serving (s)

Rice

Water

1 serve (1-2 persons)

50g

750ml

2 serves (3-5 persons)

80g

1400ml

Sensor Rice Cook Menu Guide

R-1

Menu

 Procedure

Menu

No.

Quantity

Rice

• Wash rice until water runs

clear.

• Place rice and water into a deep

casserole (about 2 ) and soak
for 30 mins. Stir rice a few
times during soaking.

• Stir and cook with cover.
• After cooking, stir lightly and

stand for 5 mins with a cover.

• Wash rice until water runs

clear.

• Place rice and water into a deep

casserole (about 2 ) and soak
for 30 mins. Stir rice a few
times during soaking.

• Stir and cook uncovered.
• After cooking, stir and stand.

• Wash rice until water runs

clear.

• Place rice and water into a deep

casserole (2

 

for 1 serve, 3  for

2 serves) and soak for 15 mins.
Stir rice a few times during
soaking.

• Stir and cook uncovered.
• After cooking, stir and stand.

Congee

1-2 serves

1-2 serves

R-2

Serving (s)

Rice

Water

1 serve (1-2 persons)

70g

700ml

2 serves (3-5 persons)

140g

1400ml

Porridge

1-2 serves

Menu Variation

You can enjoy the variation by putting some ingredients into Porridge just after finish or 10 mins
before finish.

eg

Chicken porridge: 200g Chicken (cut small pieces, precooked)
(3-5 persons)

Spring Onion, cut 3cm long

Fish porridge :       250g Fish (precooked)
(3-5 persons)

      2 slices Ginger (cut into stripes)

R-3

NOTE

Water temperature should be about 20

°

C at initial cooking.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-870B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"