Sharp R-870B - Инструкция по эксплуатации - Страница 70

Микроволновые печи Sharp R-870B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

E – 24

Auto Grill Menu Guide

Menu

 Procedure

Menu

No.

Initial

Temperature

Weight (KG)

8 - 12˚C

0.1 - 0.4kg

• Wash fish thoroughly and remove scales.
• Make a few slits on the skin of fish, pierce

the eyes of fish.

• Pat dry, then brush oil on fish body.
• Place on the high rack (brushed lightly

with oil), uncovered.

• When oven stops, turn it over. Continue

to cook.

• When oven stops, turn it over again.

• Cut the whole lobster into 2 halves.
• Wash the lobster halves and remove all

substances inside its head.

• Sprinkle little cornflour over surface of

lobster's body.

• Slice cheese in about 1 cm thickness and

cover the top of lobster with the cheese.

• Place on a ceramic plate, then on the

high rack.

• Cook uncovered.
• 1/2 (1pc) or 1 (2pcs) lobster can be cooked

each time. But whenever small size of
lobster is cooked, make sure the (

)

LESS pad is entered for best results.

• Steak is recommended to have a thick-

ness of about 1.5 cm to get good result.

• Season as desired.
• Place on the high rack.
• When oven stops, turn steak over.
• After cooking, stand.
• Serve with hot sauce where necessary.

0.1 - 0.6kg

1 lobster,

Regular size:

360g to 600g

Small size (LESS)

240g to 360g

Grilled Fish

eg: Hake

Bass
etc.

NOTE

8 - 12˚C

0.2 - 0.6kg

AG-3

AG-2

AG-1

Grilled Lobster

10 - 14˚C

• The tail of lobsters should be made

“flat” as much as possible to avoid
getting burnt.

• Lobsters should be fresh, otherwise

there will be much “juice” came out
during and after cooking.

• Lobsters should be transferred to

another plate after cooking as the
cheese might melt and spread
around the plate, making it messy
and not presentable when serve.

Steak
(Beef Steak)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-870B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"