Sharp R-450A - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Микроволновые печи Sharp R-450A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

E – 8

Slow Cook

This SLOW COOK setting is designed for food which cook longer time. For example, stewing, braising,
boiling soup or chinese desserts of liquid type. The SLOW COOK setting provides two choices: SLOW
COOK HIGH or SLOW COOK LOW. The maximum cooking time is 2 hours for each setting  to cook food
manually.

*  Suppose you want to cook stew chicken on SLOW COOK HIGH for 1 hour 30 min: –

To select SLOW COOK HIGH, touch the SLOW COOK pad once.
To select SLOW COOK LOW, touch the SLOW COOK pad twice.

Step

Procedure

Display

2

1

Touch the SLOW COOK pad
once.

Enter desired cooking time.

Touch the START/INSTANT
COOK pad.

The cooking time will count down to
zero.
After cooking an audiblesignal will
sound. All indicators will go out. The
time of day will reappear on display.

Pad Order

NOTE

1. If you need to check the food doneness during cooking, you can open the oven door by

pressing the STOP/CLEAR once, then check and stir. After that close the door and touch
START/INSTANT COOK pad to resume cooking.

2. Combination between HIGH and LOW is free until 2 stages. But combination between

SLOW COOK and other features is not possible.

3. If you wish to know the level of slow cook, press the POWER LEVEL pad. As long as your

finger is touching the POWER LEVEL pad, “HIGH“ or “LOW“ will be displayed.

SPECIAL NOTES ON SLOW COOKING
For better cooking result, always try to:
1. Cut the ingredients into smaller pieces.
2. Add in adequate liquid medium (eg: water, sauce) and try to submerge the ingredients into the liquid

medium in order to avoid scorching. This is especially important when stew or chicken soup is
prepared.

3. When soup or large quantity is prepared, make sure that the water level is at least 1 

1

/

2

 inches (3.8cm)

from the rim of casserole, otherwise spill over may result.

4. Do not add too much seasonings or salt at the initial stage of cooking. Try to add (especially salt) soon

after or just after finish.

5. Cook with the casserole lid on. Also please do not open the lid during cooking as this may disturb the

cooking sequence.

6. Stir and stand for 10 minutes after cooking.

••••

••••

1

3 O

COOK

3

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-450A?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"