Микроволновые печи Samsung MS30T5018AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 27
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-9
Klyukvali mors
1 porsiya
Muzlatilgan klyukva - 40 g, shakar - 30 g, suv - 200 ml
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan klyukvani blender bilan maydalang. Barcha masalliqlarni jomda aralashtiring.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 1 daqiqaga qo‘yib qo‘ying va filtrdan o‘tkazing.
3-10
Quruq mevalardan
tayyorlangan
kompot
1 porsiya
500 ml suv, 30 g olxo‘ri qoqi, 30 g o‘rik qoqi, 30 g olma qoqi,
½ limon, 70 g shakar, 1 qalamcha dolchin
Ko'rsatmalar
Qoqilarni yuvib, chuqur kosaga soling va suv quying. Dolchin va shakar qo‘shib,
aralashtiring. Limon etini mayda qirg‘ichdan o‘tkazib, kompotga qo‘shing. Ta’bga
ko‘ra ozgina limon sharbati qo‘shsa ham bo‘ladi. Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, dasturxonga
tortishdan oldin 2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-5
Reza mevali
ichimlik
1 porsiya
200 ml suv, 1 qoshiq reza meva, ta’bga ko‘ra shakar
Ko'rsatmalar
Reza mevalarni katta chashkaga solib, suv quying. Ta’bga ko‘ra shakar qo‘shing.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
3-6
Zanjabil va limonli
choy
1 porsiya
200 ml suv, 1 qoshiq qora choy, 1 tilim limon, 5 g zanjabil,
ta’bga ko‘ra shakar
Ko'rsatmalar
Qora choy, limon tilimi va to‘g‘ralgan zanjabilni katta chashkaga soling. Suv quying.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 5 daqiqaga qo‘yib qo‘ying. Chashkaga filtrdan
o‘tkazing.
3-7
Kakao
1 porsiya
200 ml sut, 2 qoshiqcha shakar, 1 qoshiqcha kakao kukuni
Ko'rsatmalar
Katta chashkaga sut quying. Kakao bilan shakar solib, aralashtiring. Mikroto‘lqinli pechga
solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
3-8
Qaynoq shokolad
1 porsiya
100 g achchiq shokolad, 250 ml sut, 2 qoshiq suv, ta’bga ko‘ra shakar
Ko'rsatmalar
Shokoladni sindirib, katta kosaga soling. Sut va suv qo‘shib, aralashtiring.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 1 daqiqaga qo‘yib qo‘ying. Ta’bga ko‘ra shakar
qo‘shing.
MS30T5018AW_BW_DE68-04598K-00_RU+UK+KK+UZ_F.indb 27
2020-07-09 오후 4:36:41
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование режима Десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 29 Использование режима Поддержание тепла
- 30 Использование режима Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 31 Руководство по выбору посуды
- 32 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 34 Разогрев
- 35 Разогрев жидкостей
- 37 Разморозка
- 38 Полезные советы
- 39 Устранение неисправностей и информационные коды
- 42 Технические характеристики; Информационный код
- 142 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)