Микроволновые печи Samsung MS30T5018AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
3. Ichimliklar
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-1
Limon va yalpizli
choy
1 porsiya
200 ml suv, ½ qoshiq qora choy, limon parragi,
bir nechta yalpiz bargi
Ko'rsatmalar
Qora choyni krujkaga solib, yalpiz va limon qo‘shing. Suv quying.
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini
bosing. Tayyor bo‘lgach, filtrdan o‘tkazing. Ta’bga ko‘ra shakar qo‘shing.
3-2
Ilitilgan shirin vino
(Glintvein)
1 porsiya
150 ml quruq qizil vino, 1 tilim apelsin, 1 tilim limon, 1 tilim olma,
10 g shakar, 1 ta dolchin shoxchasi, 5 ta gvozdika kurtagi
Ko'rsatmalar
Apelsin, limon va olmani katta kosaga solib, ustidan dolchin, gvozdika va shakar qo‘shing.
Vinoga botirib, yaxshilab aralashtiring. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, pechdan
Glintwein vinosini ehtiyotlik bilan olib, bokallarga quying.
3-3
Dolchin va asalli
choy
1 porsiya
200 ml suv, ½ qoshiq dolchin, 1 qoshiq asal
Ko'rsatmalar
Dolchinni suvga soling. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, o‘rtacha
haroratgacha soviting. Asal soling.
3-4
Sut va kardamon
qo‘shilgan choy
1 porsiya
1 qoshiqcha qora choy, 100 ml sut, 100 ml suv, 5 g zanjabil,
4 ta kardamon, 4 ta gvozdika kurtagi, 1 qoshiqcha shakar
Ko'rsatmalar
Suvni sut bilan aralashtiring.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilgach, unga qora choy, to‘g‘ralgan zanjabil, ziravorlar va shakar qo‘shing. Mikroto‘lqinli
pechga solib, yana СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s) tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach,
chashkaga filtrdan o‘tkazing.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-8
Chuchvara
300-400 g
220 g tayyor chuchvara, 1 piyola bulyon, 1 dona sarimsoq, 1 ta dafna
bargi, 2 ta ukrop shoxchasi, 2 ta ko‘kpiyoz, butun qalampirmunchoq,
ta’bga ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Bulyonni chuqur kosaga quying. Dafna barglari, bir nechta qalampirmunchoq, tuz
va yupqa kesilgan sarimsoqni qo‘shing. Chuchvarani solib, qopqoq bilan yoping.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Ko‘katlarni to‘g‘rang. Dasturxonga tortishdan oldin chuchvara ustiga ko‘kat seping.
2-9
Grechixa bo'tqasi
250 g
100 g grechka, 220 ml suv, bir nechta petrushka shoxchasi,
ta’bga ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Grechkani chuqur idishga soling. Tuz va suv qo‘shing. Qopqog‘ini yopib, mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Petrushkani
to‘g‘rang. Pishganidan so‘ng ko‘katlarni solib, sabzavot yog‘i quying va aralashtiring.
Dasturxonga tortishdan avval 2-3 daqiqa kuting.
MS30T5018AW_BW_DE68-04598K-00_RU+UK+KK+UZ_F.indb 26
2020-07-09 오후 4:36:41
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование режима Десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 29 Использование режима Поддержание тепла
- 30 Использование режима Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 31 Руководство по выбору посуды
- 32 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 34 Разогрев
- 35 Разогрев жидкостей
- 37 Разморозка
- 38 Полезные советы
- 39 Устранение неисправностей и информационные коды
- 42 Технические характеристики; Информационный код
- 142 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)