Микроволновые печи Samsung MS23A7118AK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

38 O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
'yicha y
o'riqnoma
Taom tayyorlash bo'yicha yo'riqnoma
Qo‘lda muzdan tushirish
Mikroto'lqinli pechdan foydalanish mahsulotlarni muzdan tushirishning ajoyib usuli hisoblanadi. Mikroto'lqinlar
mahsulotlarni qisqa vaqt ichida ehtiyotlik bilan muzdan tushiradi. Bu siznikiga kutilmagan mehmonlar kelgan
vaqtda ayniqsa juda foydali bo'lishi mumkin.
Muzlatilgan tovuq go'shti taom tayyorlashdan avval to'liq muzdan tushirilishi kerak. Qadoqdan metall simlarni oling
va muzdan tushirish jarayonida hosil bo'luvchi suvning oqib ketishini ta'minlash uchun muzdan tushirishdan avval
tovuqni qadoqdan chiqarib oling.
Muzdan tushirilgan mahsulotlarni ustini yopmagan holda idishga soling. Muzdan tushirish vaqtining yarmi
o'tgandan keyin ularni ag'daring, eritish vaqtida suyuqlik hosil bo'lgan bo'lsa, to'king va imkoni boricha ichak-
chovoqlarini chiqarib tashlang.
Ularning iliq bo'lmaganligiga ishonch hosil qilish uchun mahsulotlarni vaqti-vaqti bilan tekshirib turing.
Agar mahsulotning kichik va oriq qismlari qizib keta boshlasa, ushbu qismlarni muzdan tushirish vaqtida kichik tekis
alyumin folgalarga o'ragan holda ularni to'sib qo'yish mumkin.
Agar tovuqning tashqi yuzasi qizib keta boshlasa, muzdan tushirishni to'xtating va muzdan tushirishni davom
ettirishdan avval 20 daqiqa kuting.
Muzdan tushirishni to'liq nihoyasiga yetkazish uchun baliq, go'sht va tovuqni bir oz shundoq qoldiring. To'liq
muzdan tushirish uchun kutish vaqti muzdan tushirilayotgan mahsulotlarning miqdoriga bog'liq holda har xil
bo'lishi mumkin. Quyida keltirilgan jadvalga qarang.
Maslahat:
Tekis va ingichka mahsulotlar semizlariga qaraganda va kam miqdordagi mahsulotlar ko'plariga
qaraganda tezroq muzdan tushadi. Bu maslahatni mahsulotlarni muzlatish va muzdan
tushirishda yodda tuting.
Harorati -18 °C dan -20 °C gacha bo'lgan muzlatilgan mahsulotlarni muzdan tushirishda quyidagi jadvalga amal
qiling.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Go'sht
Mol go'shti qiymasi
250 g
500 g
180 Vt
6½-7½
10-12
Cho'chqa go'shtidan
tayyorlangan steyklar
250 g
180 Vt
7½-8½
Ko'rsatmalar
Go'shtni tekis sopol idishga joylashtiring. Chetlarini alyuminiy folga bilan ingichka
yoping. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 5-25 daqiqa
kuting.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Parranda
Tovuq bo'laklari
500 g (2 dona)
180 Vt
14½-15½
Butun tovuq
900 g
180 Vt
28-30
Ko'rsatmalar
Avval tovuq bo'laklarini po'stini pastga qilgan holda tekis sopol idishga soling.
Qanotchalari va oyoq uchlari kabi nozik joylarini alyumin folga bilan o'rang.
Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 15-40 daqiqa kuting.
Baliq
Baliq filesi
250 g (2 dona)
400 g (4 dona)
180 Vt
6-7
12-13
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan baliqni tekis sopol idish o'rtasiga qo'ying. Ingichka bo'laklarini
qalinlarining tagiga joylashtiring. Ingichka qirralarini alyumin folga bilan o'rang.
Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 5-15 daqiqa kuting.
Mevalar
Reza mevalar
250 g
180 Vt
6-7
Ko'rsatmalar
Mevalarni tekis doirasimon shisha (katta diametrga ega bo'lgan) idishga yupqa
qatlam qilib yoying. 5-10 daqiqa kuting.
Non
Bulochka (har biri
taxminan 50 g)
2 dona
4 dona
180 Vt
½-1
2-2½
Tost/Sendvich
250 g
180 Vt
4½-5
Nemischa non (bug‘doy
+ javdar uni)
500 g
180 Vt
8-10
Ko'rsatmalar
Aylanish patnisining o'rtasiga qog'ozli oshxona sochig'ining ustiga bulochkalarni
aylana qilib, nonni esa gorizontal shaklda qo'ying. Muzdan tushirish vaqtining
yarmi o'tishi bilan ag'daring. 5-20 daqiqa kuting.
User_MS23A7118AW_BW_DE68-04660D-00_UZ_210202.indd 38
User_MS23A7118AW_BW_DE68-04660D-00_UZ_210202.indd 38
2/3/2021 5:55:19 PM
2/3/2021 5:55:19 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; . В процессе приготовления устройство должно находиться под
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени; Изменение уровня мощности и времени приготовления
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Отключение звукового сигнала; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 36 Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












