Микроволновые печи Samsung MG30T5018CF/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

28 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-24
Tovuqdan tayyorlangan
kabob
200-250 g
250 g tovuq go‘shti, 1 qoshiq mayonez, 1 ta limon,
2 qoshiqcha kunjut, 2 chimdim yanchilgan kinza,
1 dona sarimsoq
Ko'rsatmalar
Tovuq go‘shtini bir tomoni 2 sm bo‘lgan mayda bo‘laklarga bo‘ling.
Marinadni tayyorlash: mayonez, maydalangan sarimsoq, limon sharbati
va etini chuqur kosada aralashtiring.
Go‘shtni marinadga aralashtirib, salqin joyga 1 soatga qo‘yib qo‘ying.
Go‘sht bo‘laklariga yog‘och six tiqib, ustiga kunjut urug‘i seping. Kabobli
tarelkani gril uchun taglikka joylashtiring. Ularni mikroto‘lqinli pechga
qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
3-25
Go'sht bilan
qiymalangan bulg'or
qalampiri
200-250 g
3 ta bulg‘or qalampiri, 150 g aralash qiyma go‘sht,
60 g chala qaynatilgan guruch, 1 stakan suv, 1½
qoshiq tomat pastasi, 1 qoshiq un, ta’bga ko‘ra tuz,
qalampir
Ko'rsatmalar
Masalliqni tayyorlash: qiyma go‘shtni kosada qaynatilgan guruch bilan
aralashtiring, ta’bga ko‘ra qalampir va tuz qo‘shing.
Bulg‘or qalampiri orqasini olib tashlab, urug‘ini va ichidagi pardalarini
tozalang. Har bir bulg‘or qalampiriga qiyma solib, yaxshilab zichlang.
Keyin chuqur kosaga solib, qopqoq bilan yoping. Ularni mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Signal berilganidan so‘ng chiqarib olib, ustiga qayla quying. Ularni
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Qaylani tayyorlash: Unga tomat pastasi va suv quyib aralashtiring, ta’bga
ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-22
Lososli kulebyaka
450-500 g
230 g losos filesi, 200 g ko‘pchigan xamir, 1 ta piyoz,
2 ta tuxum, 3 ta ko‘kpiyoz, ta’bga ko‘ra tuz, qalampir
Ko'rsatmalar
Piyozni archib, mayda kubik shaklida to‘g‘rang. Ko‘kpiyozni maydalang.
1 ta tuxumni qaynatib olib, maydalang. Baliqni mayda kubik shaklida
to‘g‘rang. To‘g‘ralgan piyoz, baliq va tuxumni kosada aralashtirib,
ta’bga ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. Xamirni muzdan tushirib, keng
to‘rtburchak shaklida yoying. Tayyor masalliqlarni o‘rtasiga qo‘ying.
Xamirning chekkalarini ko‘tarib, masalliqni o‘rang, keyin pishirilgan
paytida seli oqib ketmasligi uchun tugib qo‘ying. Bu katta somsani
chokini pastga qilib qo‘yib, tepasiga qolgan tuxumni surting. Tarelkaga
solib, gril uchun taglikka qo‘ying. Hammasini mikroto‘lqinli pechga
qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng olib, ag‘darib qo‘ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga
qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
3-23
Krupenik
400-500 g
100 g grechixa yormasi, 100 g uy pishlog‘i, 60 g
smetana, 70 g shakar, 1 ta tuxum, 2 ta biskvit, 100 ml
suv
Ko'rsatmalar
Grechixani kosaga solib, suv quying va mikroto‘lqinli pechda 5 daqiqa
davomida 600 vatt quvvatda pishiring. Biskvitlarni qo‘lda maydalab
tashlang. Ushoqning yarmini pishirish qolipiga soling. Qaynatilgan
grechixa, tuxum, shakar va uy pishlog‘ini chuqur kosada aralashtiring.
Xamirni qolipga soling, ustidan qolgan ushoqni seping. Mikroto‘lqinli
pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Smetana bilan dasturxonga torting.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 18 Использование режима Домашние рецепты
- 35 Использование функции Разогрев+30сек Гриль; Приготовление в режиме гриль
- 36 Использование блюда для подрумянивания
- 38 Использование функции Блокировка управления
- 39 Руководство по выбору посуды
- 40 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 42 Разогрев
- 43 Разогрев жидкостей; Замечание
- 45 Разморозка
- 48 Полезные советы
- 50 Устранение неисправностей и информационные коды
- 52 Технические характеристики
- 67 Микротолқынды пештің функциялары
- 123 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












