Микроволновые печи Samsung MG30T5018CF/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 27
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-19
Muzlatilgan pitsa
350 g
Muzlatilgan pitsa– 350 g
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan pitsani pergamentli qog‘ozga o‘rab, gril uchun taglikka
qo‘ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек
(BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Dasturxonga tortishdan avval
2-3 daqiqa kuting.
3-20
Losos kabobi
300-350 g
300 g losos filesi, ½ limon, 2 qoshiq maydalangan
petrushka, 1 qoshiq tozalangan zaytun moyi, ta’bga
ko‘ra tuz.
Ko'rsatmalar
Baliqni yirik kubik shaklida kesib, chuqur kosaga soling. Petrushka
va limon sharbati qo‘shing. Ta’bga ko‘ra tuz qo‘shib, aralashtiring va
20 daqiqa davomida marinadlang. Bir nechta baliq bo‘lagiga yog‘och
six tiqib, zaytun moyi surting. Kaboblarni keng tarelkaga soling. Idishni
gril uchun taglikka qo'ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Limon qo‘shing.
3-21
Boyarcha go‘sht
200-250 g
250 g cho‘chqa bo‘yni, 3 ta shampinon, 2 qoshiq
mayonez, 2 toshcho‘p shoxchasi, tuz, ta’bga ko‘ra
qora murch
Ko'rsatmalar
Shampinonlarni yuvib, quriting va arching, keyin yupqa kesim qilib
to‘g‘rang. Lahmni yuvib, tuz va qalampir bilan ishqalang, keyin tarelkaga
qo‘ying. Toshcho‘p barglarini seping. Go‘sht ustidan qo‘ziqorin bo‘laklarini
qo‘ying. Qo‘ziqorin ustiga mayonez qo‘yib, qoshiq bilan surting. Ularni
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-17
Ratatuy
300-350 g
2 ta mayda sabzi, ½ sukkini, 1 ta bulg‘or qalampiri,
1 o‘rtacha piyoz, 1 dona sarimsoq, 2 qoshiq tomat
pyuresi, 150 ml sabzavot bulyoni, 2 chimdim
quritilgan jambil, ta’bga ko‘ra tuz.
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, arching, keyin tomoni 1 sm.lik mayda kubik shaklida
to‘g‘rang. Bulyonni tomat pyuresi bilan aralashtirib, tuz va qirg‘ichdan
chiqarilgan sarimsoqni qo‘shing. Barcha masalliqlarni aralashtiring.
Sabzavotlarni keramik yoki shisha idishga soling. Ustidan tomat
qaylasini quyib, qopqog‘ini yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Pishganidan so‘ng
tayyor Ratatuyga quruq jambil seping.
3-18
Ruscha eski usuldagi
baliq
500-600 g
200 g olabug‘a yoki treska, ½ qandlavlagi, 1 ta piyoz,
½ sabzi, 100 g smetana, 1 qoshiq tomat pastasi,
1 qoshiq un, 180 ml suv, ta’bga ko‘ra tuz, murch
Ko'rsatmalar
Piyoz, sabzi va qandlavlagini yuvib, arching, keyin o‘rtacha o‘lchamdagi
qalamcha qilib to‘g‘rab, aralashtiring. Tayyor sabzavotlarni kosaga
solib, suv qo‘shing, tuz va murch seping. Ularni mikroto‘lqinli pechga
qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng ularni oling. Baliqni qiltanog‘idan tozalab, mayda
bo‘laklarga kesing. Sabzavot aralashmasi solingan kosaga qayla qo‘shib,
ustidan baliqni qo‘ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Qaylani tayyorlash: Alohida kosada smetana, tomat pastasi va unni
aralashtirib, ozgina tuz va murch qo‘shing.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 18 Использование режима Домашние рецепты
- 35 Использование функции Разогрев+30сек Гриль; Приготовление в режиме гриль
- 36 Использование блюда для подрумянивания
- 38 Использование функции Блокировка управления
- 39 Руководство по выбору посуды
- 40 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 42 Разогрев
- 43 Разогрев жидкостей; Замечание
- 45 Разморозка
- 48 Полезные советы
- 50 Устранение неисправностей и информационные коды
- 52 Технические характеристики
- 67 Микротолқынды пештің функциялары
- 123 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












