Микроволновые печи Samsung MG23T5018AK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

20 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-7
Krujkadagi keks
1 porsiya
Sariyog‘ 30 g, shakar 60 g, tuxum 1 dona, un 50 g, sut
30 g, vanil 6 g, bodom kukuni 3 g, pishirish sodasi 1,5 g
Ko'rsatmalar
1.
Sariyog‘ va tuxumni idishga solib, aralashtiring.
2.
Un, shakar va pishirish sodasini qo‘shib, aralashtiravering.
3.
Bodom kukuni va vanilni qo‘shib, aralashtiring.
4.
Krujkani mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-7] bandini
tanlang.
5.
Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.
1-8
Kafe Latte
1 porsiya
Tez eruvchan kofe 2 g, suv 50 g, sut 125 g
Ko'rsatmalar
1.
Kofe kukuni va suvni krujkada aralashtiring.
2.
Boshqa krujkaga sutni quying.
3.
Kofe aralashmasini mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-8]
bandini tanlang.
4.
Signal bergach, krujkani oling.
5.
Sutni mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
6.
Tayyorlab bo‘lgach, hammasini yaxshilab aralashtiring va dasturxonga
torting.
1-9
Ko‘k choy latte
1 porsiya
Ko‘k choy kukuni 6 g, shakar 15 g, sut 250 g
Ko'rsatmalar
1.
Barcha masalliqlarni krujkada aralashtiring.
2.
Krujkani mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-9] bandini
tanlang.
3.
Tayyorlab bo‘lgach, yaxshilab aralashtiring va dasturxonga torting.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-10
Sutli choy
1 porsiya
Qora choy paketchasi 2 dona, suv 60 g, sut 125 g
Ko'rsatmalar
1.
Qora choy paketchasi va suvni krujkada aralashtiring.
2.
Boshqa krujkaga sutni quying.
3.
Choy aralashmasini mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-10]
bandini tanlang.
4.
Signal bergach, krujkani oling.
5.
Sutni mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
6.
Tayyorlab bo‘lgach, hammasini yaxshilab aralashtiring va dasturxonga
torting.
2. Rus retseptlari
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Quymoq
130-135 g
Tuxum – 3 dona, sut – 30 ml, tuz – 2 g
Ko'rsatmalar
Tuxumni sut va tuz bilan aralashtiring va hosil bo'lgan massani tarelkaga
quying.
Tayyorlashni boshlang.
2-2
Konservalangan no'xotli
sosiskalar
Sosiska – 2 dona
Issiq no'xotlar -
132 g
Sosiska – 2 dona (50 g/dona), sariyog’ – 5 g,
konservalangan no'xat – 135 g (suyuqliksiz)
Ko'rsatmalar
Sanchigan sosiskalarni plastik qopqoqsiz tarelkaga qo'ying va sariyog'
qo'shing. Yog' ustidan konservalangan no'xotni joylashtiring. Tayyorlashni
boshlang.
MG23T5018AK_BW_DE68-04594L-00_UZ_F.indd 20
2020-02-03 2:30:00
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться; . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 17 Использование режима Домашние рецепты
- 30 Использование функции Разогрев +30сек Гриль; Приготовление в режиме Гриль
- 31 Использование функции Блокировка управления; гриля
- 32 Руководство по выбору посуды
- 33 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 42 Устранение неисправностей и информационные коды; Полезные советы
- 46 Информационный код; Технические характеристики
- 155 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli