Samsung MG23T5018AC - Инструкция по эксплуатации - Страница 168

Микроволновые печи Samsung MG23T5018AC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 192
Загружаем инструкцию
background image

24  O'zbek

M

ik

rot

o‘

lqinli pechni ishla

tish

Mikroto‘lqinli pechni ishlatish

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

2-23
Krupenik

224 g

01 

Tvorog 9% - 120-140 g, shakar - 10- -15 g, tuz - ½ g, 
tuxum - ½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi - 
140 g

02 

Sariyog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g

03 

Smetana- 30 g

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni aralashtiring (01). Sariyog' surtilgan va non burdalari 
yoyilgan ichi chuqur jomga joylashtiring (02). Tepasiga smetana surting (03). 
Tayyorlashni boshlang.

2-24
Tovuqdan tayyorlangan 
kabob

280 g

Tovuq oyoqlari - 380 g, pomidor pastasi - 20 g, tuz - 5 g, 
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g, oddiy 
yogurt - 70 g, sixlar.

Ko'rsatmalar

Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang. Marinad 
uchun barcha masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti bilan 
aralashtiring. Keyin go'shtlarni sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga soling va 
keyin gril uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

2-25
Go'sht bilan 
qiymalangan bulg'or 
qalampiri

480-500 g

(2 dona)

01 

Bulg'or qalampiri - 80 grammga 2 dona, go'sht 
qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g 
(ikki qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch 
- 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan murch - ½ g, mol 
go'shti bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 200 ml

02 

Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 
10 g, suv - 50 ml

Ko'rsatmalar

Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda 
aralashtiring. Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni 
go'sht bilan to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing 
(01). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). 
Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga 
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

2-20
Losos kabobi

280 g

Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g (sharbat), 
tuz - 5 g, o'simlik yog'i - 10 g, to'g'ralgan petrushka - 10 g, 
sixlar

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa 
marinadlang. Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril 
uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

2-21
Boyarcha go‘sht

260 g

Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, yanchilgan 
qora murch - ½ g, shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez 
- 55 g

Ko'rsatmalar

Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani 
gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal 
berganida go'shtni shampinonlarga joylashtiring va tepasidan mayonez 
qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

2-22
Lososli kulebyaka

180 g

Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g Mayda kubikchalarga 
to'g'ralgan losos biqin go'shti - 100 g, tuz - 1 g, 
qovurilgan piyoz kubikchalari - 20 g, qotirib qaynatilgan 
mayda qilib kesilgan tuxum - 30 g, tuxum sarig'i - 1 dona 
yog'lash uchun

Ko'rsatmalar

Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun 
barcha tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. 
Xamir qirralarini yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. 
Tuxum sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl 
berilgan xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun 
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida 
mumlangan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash jarayonini 
davom ettiring.

MG23T5018AK_BW_DE68-04594L-00_UZ_F.indd   24

2020-02-03     2:30:00

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MG23T5018AC?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"