Микроволновые печи Samsung MG23T5018AC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-23
Krupenik
224 g
01
Tvorog 9% - 120-140 g, shakar - 10- -15 g, tuz - ½ g,
tuxum - ½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi -
140 g
02
Sariyog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g
03
Smetana- 30 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring (01). Sariyog' surtilgan va non burdalari
yoyilgan ichi chuqur jomga joylashtiring (02). Tepasiga smetana surting (03).
Tayyorlashni boshlang.
2-24
Tovuqdan tayyorlangan
kabob
280 g
Tovuq oyoqlari - 380 g, pomidor pastasi - 20 g, tuz - 5 g,
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g, oddiy
yogurt - 70 g, sixlar.
Ko'rsatmalar
Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang. Marinad
uchun barcha masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti bilan
aralashtiring. Keyin go'shtlarni sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga soling va
keyin gril uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-25
Go'sht bilan
qiymalangan bulg'or
qalampiri
480-500 g
(2 dona)
01
Bulg'or qalampiri - 80 grammga 2 dona, go'sht
qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g
(ikki qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch
- 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan murch - ½ g, mol
go'shti bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi -
10 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda
aralashtiring. Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni
go'sht bilan to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing
(01). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02).
Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-20
Losos kabobi
280 g
Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g (sharbat),
tuz - 5 g, o'simlik yog'i - 10 g, to'g'ralgan petrushka - 10 g,
sixlar
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa
marinadlang. Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril
uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-21
Boyarcha go‘sht
260 g
Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, yanchilgan
qora murch - ½ g, shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez
- 55 g
Ko'rsatmalar
Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani
gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal
berganida go'shtni shampinonlarga joylashtiring va tepasidan mayonez
qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-22
Lososli kulebyaka
180 g
Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g Mayda kubikchalarga
to'g'ralgan losos biqin go'shti - 100 g, tuz - 1 g,
qovurilgan piyoz kubikchalari - 20 g, qotirib qaynatilgan
mayda qilib kesilgan tuxum - 30 g, tuxum sarig'i - 1 dona
yog'lash uchun
Ko'rsatmalar
Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun
barcha tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying.
Xamir qirralarini yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling.
Tuxum sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl
berilgan xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida
mumlangan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
MG23T5018AK_BW_DE68-04594L-00_UZ_F.indd 24
2020-02-03 2:30:00
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться; . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 17 Использование режима Домашние рецепты
- 30 Использование функции Разогрев +30сек Гриль; Приготовление в режиме Гриль
- 31 Использование функции Блокировка управления; гриля
- 32 Руководство по выбору посуды
- 33 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 42 Устранение неисправностей и информационные коды; Полезные советы
- 46 Информационный код; Технические характеристики
- 155 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli