Микроволновые печи Samsung MG23T5018AC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 21
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-10
Olxo'ri qoqili tovuq 
oyoqchalari
325 g
(2 dona)
Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, yupqa to'g'ralgan sabzi - 
20 g, tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri 
- 5-7 dona (50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli 
suv - 150 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini 
qo'ying, qora olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga 
joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida 
oyoqchalarni ag'daring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-11
Xantal sousi qo'shilgan 
cho'chqa bo'yni
250 g
01
Cho‘chqa bo‘yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, 
to‘g‘ralgan piyoz - 20 g, tovuq go‘shtidan 
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan 
bulon kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 
20 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq 
bulonini qo'shing. (01) Tarelkaga quying. Yaxshilab aralashtiring va 
tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech 
tovushli signal berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring 
va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-12
Sabzavotlar bilan 
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog' - 5 g, yupqa sabzi - 35 g, yupqa piyoz - 25 g, 
qiymalangan sarimsoq -3 g, maydalangan selderey 
barglari - 5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g, 
yanchilgan oq qalampir - ½ g, sariyog' - 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz, 
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan 
forelni qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan 
yoping. Uni mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-7
Pishloqli suxarilar
125 g (5 dona)
Pishloq - 125 g (har biri 25 grammdan 4-5 dona), tuxum - 
½ dona, bulash uchun suxari uni - 3-5 g
Ko'rsatmalar
Pishloqni 5 sm x 5 sm o'lchamlardagi to'rtburchak shaklidagi bo'laklarga 
kesing. Ularni tuxum sarig'iga botirib oling va ustidan maydalangan suxari 
seping. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Pishloqni mumlangan 
qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni 
boshlang.
2-8
Moskvacha baliq
270 g
01
Shampinonlar - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g, 
o'simlik yog'i - 5 g
02
Smetana- 30 g (2 x 15 g)
03
Pishirilgan kartoshkaning dumaloq bo'laklari - 
2 dona (60-70 g/dona), tuz - 5 g, yanchilgan oq 
qalampir - ½ g, qirilgan pishloq - 25 g
Ko'rsatmalar
Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. Yog'dan 
tomizing(01). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana 
porsiyasining yarmini sopol tarelkaga (markaziga) soling (02). Shu smetanaga 
qo'ziqorinni soling. Shunga baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq 
atrofiga kartoshkani yoyib chiqing. Kartoshkaga pishloq qo'yib chiqing(03). 
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-9
Grillangan losos steyki
150-170 g
Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 
1 g, limon - 15 g (sharbat), o'simlik moyi - 5 g
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang. Tarelkaga 
joylashtiring. Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. 
Pech tovushli signal berganida steykni ag'daring. Va tayyorlash jarayonini 
davom ettiring.
MG23T5018AK_BW_DE68-04594L-00_UZ_F.indd 21
2020-07-09 오후 1:48:41
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться; . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 17 Использование режима Домашние рецепты
- 29 Приготовление в режиме Гриль
- 30 Использование функции Разогрев +30сек Гриль
- 31 Использование функции Блокировка управления
- 32 Руководство по выбору посуды
- 33 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 42 Устранение неисправностей и информационные коды; Полезные советы
- 46 Информационный код; Технические характеристики
- 155 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











