Микроволновые печи Kuppersbusch EMWK 6260.0 J1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

41
EN
Cooking with the grill
Cooking with the grill
Cooking with the grill
Cooking with the grill
Tables and suggestions
Tables and suggestions
Tables and suggestions
Tables and suggestions –
––
– Grill without microwave
Grill without microwave
Grill without microwave
Grill without microwave
Fish
Fish
Fish
Fish
Quantity (g)
Quantity (g)
Quantity (g)
Quantity (g)
Time (min.)
Time (min.)
Time (min.)
Time (min.)
Instructions
Instructions
Instructions
Instructions
Fish
Bass
Sardines/gurnard
800
6-8 fish.
18-24
15-20
Spread lightly with butter. After half of cooking
time turn and spread with seasoning.
Meat
Sausages
6-8 units
22-26
Halfway through, pierce and turn over.
Frozen hamburgers
3 units
18-20
Turn over 2 or 3x
Spare rib (approx. 3 cm thick)
400
25-30
Baste with oil, turn over halfway through
Others
Toast
4 units
1½-3
Keep an eye on the toasting process, turn over
Toasted sandwiches
2 units
5-10
Keep an eye on the toasting process.
Heat up the grill beforehand for 2 minutes. Unless
indicated otherwise, use the grid iron. Place the grid on
a bowl so that the water and the fat can drop.
The times shown are merely indicative and can vary as a
function of the composition and quantity of the food, as
well as the final condition wished for. Fish and meat
taste great if, before grilling, you brush them with
vegetable oil, spices and herbs and leave to marinate for
a few hours. Only add salt after grilling.
Sausages will not burst if you prick them with a fork
before grilling.
After half the grilling time has passed, check on how the
cooking is going and, if necessary, turn the food over.
The grill is especially suitable for cooking thin portions
of meat and fish. Thin portions of meat only need to be
turned once, but thicker portions should be turned
several times.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)