Kuppersbusch EMWK 6260.0 J1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Микроволновые печи Kuppersbusch EMWK 6260.0 J1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 29
Загружаем инструкцию
background image

 

 

38 

EN 

 

Cooking with a microwave oven 

Cooking with a microwave oven 

Cooking with a microwave oven 

Cooking with a microwave oven     

Warning!  Read  the  section  “Microwave  Safety”  before 

Warning!  Read  the  section  “Microwave  Safety”  before 

Warning!  Read  the  section  “Microwave  Safety”  before 

Warning!  Read  the  section  “Microwave  Safety”  before 

cooking with your microwave.

cooking with your microwave.

cooking with your microwave.

cooking with your microwave.    

Follow  these  recommendations  when  cooking  with  your 
microwave: 

 

Before  heating  or  cooking  foods  with  peel  or  skin

skin

skin

skin 

(e.g.  apples,  tomatoes,  potatoes,  sausages)  prick 

prick 

prick 

prick 

them

them

them

them  so  that  they  do  not  burst.  Cut  the  food  up 
before starting to prepare it. 

 

Before  using  a  container  or  dish  make  sure  that  it 
is  suitable  for  microwave  use  (see  the  section  on 
types of ovenware). 

 

When  cooking  food  with  very  little  moisture  (e.g. 

defrosting 

bread

defrosting 

bread

defrosting 

bread

defrosting 

bread, 

making 

popcorn, 

etc.) 

evaporation is very quick. The oven then works as 
if  it  was  empty  and  the  food  may  burn.  The  oven 
and  the  container  may  be  damaged  in  such  a 
situation.  You  should  therefore  set  just  the 
cooking  time  necessary  and  you  must  keep  a 
close eye on the cooking process. 

 

It  is  not  possible  to  heat  large  quantities  of  oil 
(frying

frying

frying

frying) in the microwave. 

 

Remove pre

pre

pre

pre----cooked food 

cooked food 

cooked food 

cooked food from the containers they 

come  in  since  these  are  not  always  heat  resistant. 
Follow the food manufacturer’s instructions. 

 

If  you  have  several  containers

If  you  have  several  containers

If  you  have  several  containers

If  you  have  several  containers,  such  as  cups,  for 
example,  set  them  out  uniformly  on  the  turntable 
plate. 

 

Do  not  close  plastic  bags 

plastic  bags 

plastic  bags 

plastic  bags  with  metal  clips.  Use 

plastic  clips  instead.  Prick  the  bags  several  times 
so that the steam can escape easily. 

 

When  heating  or  cooking  foods,  check  that  they 
reach at least a temperature of

at least a temperature of

at least a temperature of

at least a temperature of 70°C

70°C

70°C

70°C. 

 

During  cooking,  steam

steam

steam

steam  may  form  on  the  oven 

door  window  and  may  start  to  drip.  This  situation 
is normal and may be more noticeable if the room 
temperature is low. The oven’s safe working is not 
affected  by  this.  After  you  have  finished  cooking, 
clean up the water coming from the condensation 

 

When  heating  liquids,  use  containers  with  a  wide 

containers  with  a  wide 

containers  with  a  wide 

containers  with  a  wide 

opening

opening

opening

opening, so that the steam can evaporate easily. 

Prepare  the  foods  as  per  the  instructions  and  keep  in 
mind  the  cooking  times  and  power  levels  indicated  in 
the tables. 

Keep  in  mind  that  the  figures  given  are  only  indicative 
and can vary depending on the initial state, temperature, 
moisture  and  type  of  food.  It  is  advisable  to  adjust  the 
times  and  power  levels  to  each  situation.  Depending  on 
the  exact  characteristics  of  the  food  you  may  need  to 
increase  or  shorten  the  cooking  times  or  increase  or 
decrease the power levels. 

Cooling with microwaves...

Cooling with microwaves...

Cooling with microwaves...

Cooling with microwaves...    

1.  The  greater  the  amount  of  food,  the  longer  the 

cooking time. Keep in mind that: 

 

Double the quantity » double the time 

 

Half the quantity » half the time 

2.  The lower the temperature, the longer the cooking 

time. 

3.  Foods  containing  a  lot  of  liquid  heat  up  more 

quickly. 

4.  Cooking will be more uniform if the food is evenly 

distributed  on  the  turntable.  If  you  put  dense 
foods  on  the  outside  part  of  the  plate  and  less 
dense  ones  on  the  centre  of  the  plate,  you  can 
heat up different types of food simultaneously. 

5.  You  can  open  the  oven  door  at  any  time.  When 

you  do  this  the  oven  switches  off  automatically. 
The  microwave  will  only  start  working  again  when 
you close the door and press the start key. 

6.  Foods  that  are  covered  require  less  cooking  time 

and  retain  their  characteristics  better.  The  lids 
used  must  let  microwaves  pass  through  and  have 
small holes that allow steam to escape. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EMWK 6260.0 J1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"