Bertazzoni F383MODMWSX - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Микроволновые печи Bertazzoni F383MODMWSX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

The advantages of microwaves  

 

In  conventional  ovens,  heat  radiated  by  electrical 
elements  or  gas  burners  slowly  penetrates  the 
food  from  outside  to  inside.  On  account  of  this 
major  amount of  energy  is  wasted  heating  the  air, 
the oven components and the food containers. 

In  a  microwave  oven,  heat  is  generated  by  the 
food  itself  and  the  heat  travels  from  inside  to 
outside.  No  heat  is  lost  to  the  air,  the  walls  of  the 
oven  cavity  or  the  dishes  and  containers  (if  these 
are  suitable  for  use  in  microwave  oven),  in  other 
words, only the food is heated. 

Microwave ovens have the following advantages: 

1.  Shorter  cooking  times;  in  general  these  are 

up  to  3/4  less  than  the  time  required  for 
conventional cooking. 

2.  Ultra-fast  food  defrosting,  thus  reducing  the 

danger of bacterial development. 

3.  Energy savings. 

4.  Conservation of the nutritional value of foods 

due to the shorter cooking times. 

5.  Easy to clean. 

How a microwave oven works 

In  a  microwave  oven  there  is  a  high  tension valve 
called  a  magnetron  which  converts  electrical 
energy 

into 

microwave 

energy. 

These 

electromagnetic  waves  are  channelled  to  the 
interior  of  the  oven  through  a  wave  guide  and 
distributed  by  a  metallic  spreader  or  through  a 
ceramic base. 

Inside  the  oven  the  microwaves  propagate  in  all 
directions  and  are  reflected  by  the  metal  walls, 
uniformly penetrating the food. 

Why food heats up

 

Most  foods  contain  water  and  water  molecules 
vibrate when subjected to microwaves. 

The  friction  between  molecules  produces  heat 
which  raises  the  temperature  of  the  food, 
defrosting it, cooking it or keeping it hot. 

Since the heat arises inside the food: 

  This  can  be  cooked  with  little  or  no  liquid  or 

fats/oils; 

  Defrosting,  heating  or  cooking  in  a  microwave 

oven is quicker than in a conventional oven; 

  The 

vitamins, 

minerals 

and 

nutritional 

substances in the food are conserved; 

  The  natural  colour  and  aroma  of  the  food  are 

unchanged. 

Microwaves  pass  through  china,  glass,  cardboard 
or  plastic  but  do  not  go  through  metal.  For  this 
reason,  metal  containers  or  ones  with  metal  parts 
must not be used in a microwave oven. 

Microwaves are reflected by metal... 

 

... but go through glass and china... 

 

... and are absorbed by foods. 

 

 

 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni F383MODMWSX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"