Kenwood KM001-KM007_KM005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 81

Кухонные комбайны Kenwood KM001-KM007_KM005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

Mikseredskapene og deres anvendelse

K-rører

Brukes til å lage kaker, kjeks, butterdeig, glasur, fyll, vannbakkels og
potetmos.

Visp

Brukes til egg, krem, pannekake/vaffelrøre, sukkerbrød, marengs,
ostekake, fromasj, sufflé. Bruk ikke vispen til tyngre deiger (f.eks. vispe
smør og sukker hvitt) - ellers kan den bli ødelagt.

Eltekrok

Brukes til gjærdeiger.

Bruk av mikseren

1

Drei hodeløftespaken med urviseren 

og løft blandehodet til det går i

lås.

Innsetting av redskap

2

Drei vispen/kroken til den stopper 

og skyv den så inn.

3

Sett bollen på underdelen - trykk ned og drei i retning med urviserne 

4

For å senke blandehodet, løfter du den litt, og dreier så på
hodeløftespaken med urviseren. Senk til låst posisjon.

5

Slå på og slå hastighetsbryteren på ønsket innstilling.        

Vri bryteren til momenttrinn 

for korte, kraftige omrøringer.

Fjerning av redskap

6

Skru den ut.

Tips

Slå ofte av maskinen og skrap rundt sidene av bollen med
slikkepotten.

Egg med romtemperatur er best til visping.

Før du visper eggehviter, bør du forsikre deg om at det ikke er
noe fett eller eggeplomme på vispen eller bollen.

Bruk kalde ingredienser til pai med mindre oppskriften sier
noe annet.

Huskeregler for brøddeig

Viktig

Overstig aldri maksimum kapasitet som er vist i tabellen nedenfor,
ellers vil du overbelaste maskinen.

Hvis du hører at maskinen arbeider tungt, må du slå av, ta ut halvparten
av deigen, og elte hver del for seg.

Ingrediensene blander seg best med hverandre hvis du har i væsken
først.

Maksimum kapasitet

CHEF

MAJOR

Mørdeig

Melvekt: 680g

Melvekt: 910g

Fast gjærdeig

Melvekt: 1.36kg 

Totalvekt: 1.5kg

Britisk type

Totalvekt: 2.18kg

Totalvekt: 2.4kg

Løs gjærdeig

Melvekt: 1.3kg

Melvekt: 2.6kg

Kontinental type

Totalvekt: 2.5kg

Totalvekt: 5kg

Fruktkakerøre

Totalvekt: 2.72kg

Totalvekt: 4.55kg

Eggehviter

12

16

Hastigheter 

K-rører

røre smør og sukker hvitt

start på min, øk gradvis til max.

vispe egg i rører

4 - ‘max’.

blande inn mel, frukt etc.

min - 1.

alt-i-ett kaker

begynn på min, øk gradvis til max.

smuldre smør/fett i melet

min - 2.

Visp

Øk gradvis til ‘max’.

Eltekrok

Start på ‘min’, øk gradvis til 1.

For 

rengjøring

, se side 84.

P

80

Mikseren

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

0

min

max

1

2

3

4

5

6

P

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KM001-KM007_KM005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"