Kenwood KM001-KM007_KM005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 71

Кухонные комбайны Kenwood KM001-KM007_KM005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

opskrifter 

fortsat

70

lækker chokoladekage

ingredienser

225 g blødt smør

250 g sukker

4 æg

5 ml (1 tsk.) pulverkaffe opløst i 15 ml (1 spsk.) varmt vand

30 ml (2 spsk.) mælk

5 ml (1 tsk.) mandelessens

50 g stødte mandler

100 g hvedemel 

5 ml (1 tsk.) bagepulver

50 g kakao

metode

1

Rør smør og sukker på en lav hastighed, hvorefter hastigheden 
gradvist sættes op, indtil dejen er let og luftig. Skrab dejen ned fra 
skålens sider og piskeriset.

2

Pisk æggene i en kande, og mens maskinen arbejder på en høj
hastighed, tilsæt de piskede æg lidt ad gangen, indtil de er helt
blandet i.   Sluk for maskinen og skrab dejen ned fra skålens sider.

3

Bland den opløste pulverkaffe, mælken og mandelessensen i på en lav
hastighed.  Tilsæt de stødte mandler, det sigtede mel, bagepulveret og
kakaoen.  Rør på en lav hastighed for at blande godt.

4

Fyld dejen i to 20 cm kageforme, foret med smurt bagepapir. Dejen
jævnes ud og bages ca. 30 minutter ved 180°C, indtil kagen springer
tilbage, når der røres let ved den.

5

Vend kagebundene ud på en rist og lad dem afkøle.

chokoladefyld

ingredienser

75 g letbitter chokolade, brækket i små stykker

225 ml piskefløde

metode 

1

Smelt chokoladen ved at komme den i en skål over en gryde med let 
kogende vand.

2

Pisk fløden ved at begynde på en lav hastighed og gradvis sætte
hastigheden op, indtil den er stiv. 

3

Når chokoladen er smeltet, tages skålen af varmen og fløden blandes
forsigtigt i med en stor ske. 

4

Fordel chokoladefyldet mellem de to afkølede kagebunde. 

gulerods- og koriandersuppe

ingredienser

25 g smør

1 løg, hakket

1 fed hvidløg, knust

600 g gulerødder, skåret i 2,5 cm terninger

kold kyllingebouillon

10-15 ml (2-3 tsk.) stødt koriander

salt og peber

metode

1

Smelt smør i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og steg, til de er møre.

2

Kom gulerødderne i blenderen, tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt
tilstrækkelig bouillon til at nå op til 1,2 mærket på glasset. Sæt låget
med midterproppen på.

3

Blend på maksimal hastighed i 5 sekunder for en grov suppe og
længere for et finere resultat.

4

Overfør blandingen til en gryde, tilsæt koriander samt salt og peber og
lad suppen snurre i 30 - 35 minutter eller indtil den er mør.

5

Smag til med salt og peber og tilsæt ekstra væske, hvis det er
nødvendigt.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KM001-KM007_KM005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"