Kenwood KM001-KM007_KM005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 65

Кухонные комбайны Kenwood KM001-KM007_KM005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

mixerredskaberne og nogle af deres anvendelser

K-spade

Til at røre kagedej, småkager, butterdej, glasur, kagefyld,
vandbakkelser og kartoffelmos m.v.

piskeris

Til at piske æg, piskefløde, pandekagedej, lagkagedej, marengs,
ostekage, mousse, soufflé. Piskeriset må ikke anvendes til tykkere deje
(som f.eks. til at røre margarine og sukker) - da det kan beskadige det.

dejkrog

Til gærdeje.

sådan anvendes mixeren

1

Drej hovedløftearmen med uret 

og løft mixerhovedet, indtil det er låst

fast.

sådan sættes et redskab i

2

Drej redskabet, indtil det standser 

og tryk det så på plads.

3

Sæt skålen i fordybningen. Tryk skålen ned og drej den med uret 

4

Mixerhovedet sænkes ved at løfte det lidt og så dreje hovedløftearmen
med uret. Sænk det ned i låst stilling.

5

Tænd for maskinen og drej hastighedskontakten til den ønskede stilling.

Impulsknappen 

bruges til at give ekstra kraft et øjeblik.

sådan fjernes et redskab

6

Skru det ud.

tips

Sluk for maskinen og skrab hyppigt dejen ned i skålen med
dejskraberen.

Det er bedst at piske æg, når de har stuetemperatur.

Inden der piskes æggehvider, skal De sørge for, at der ikke er noget fedt
eller æggeblomme på piskeriset eller i skålen.

Når De laver butterdej, er det bedst at bruge kolde ingredienser,
medmindre opskriften angiver andet.

tips om æltning af brød

vigtigt

Nedenstående maksimale mængder må aldrig overskrides, da
maskinen ellers vil blive overbelastet.

Hvis De hører, at maskinen sejtrækker, skal De slukke for den, fjerne
halvdelen af dejen og så ælte hver halvdel for sig.

Ingredienserne blandes bedst, hvis væsken kommes i først.

maksimale mængder

CHEF

MAJOR

butterdej

Melvægt: 680g

Melvægt: 910g

tyk gærdej

Melvægt: 1,36kg

Melvægt: 1,5kg

britisk type

Samlet vægt: 2,18kg

Samlet vægt: 2,4kg

blød gærdej

Melvægt: 1,3kg

Melvægt: 2,6kg

kontinental type

Samlet vægt: 2,5kg

Samlet vægt: 5kg

frugtkagedej

Samlet vægt: 2,72kg

Samlet vægt: 4,55kg

æggehvider

12 stk.

16 stk.

hastigheder 

K-spade

røring af fedtstof og sukker:

start på "min" og sæt gradvist

hastigheden op til "maks".

piskning af æg i cremede blandinger:

4 – "maks".

iblanding af mel, frugt mv.:

"min" – 1.

småkagedej:

start på "min" og sæt gradvist hastigheden op til "maks".

blanding af fedtstof i mel:

"min" – 2.

piskeris

Sæt gradvist hastigheden op til ‘maks.’

dejkrog

Start på ‘min’ og sæt gradvist hastigheden op til 1.

oplysninger om 

rengøring

findes på side 68

P

64

mixeren

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

C

H

EF

0

m

in

1

2

3

P

0

min

max

1

2

3

4

5

6

P

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KM001-KM007_KM005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"