SIEMENS KG49NSW2AR - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Холодильник SIEMENS KG49NSW2AR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 53
Загружаем инструкцию
background image

en

14

The hyperFresh 

compartment

The temperature in the cool-fresh 

compartment is about 0 °C. The low 

temperature and the optimum moisture 

provide ideal storage conditions for fresh 

food.
Food can be kept fresh up to three times 

longer in the cool-fresh compartment 

than in the normal cooling zone – for 

even longer freshness, nutrient retention 

and flavour.

Vegetable container

Fig. 

'

The vegetable container is the optimum 

storage location for fresh fruit and 

vegetables. The humidity controller of the 

partition and a special seal can be used 

to adjust the air humidity in the vegetable 

container.
The air humidity in the vegetable 

container can be set according to 

the type and amount of products to be 

stored:

Mainly fruit as well as for a large load 

– lower air humidity

Mainly vegetables as well as for a 

mixed load or small load – higher air 

humidity

Notes

Fruit sensitive to cold (e.g. pineapple, 

banana, papaya and citrus fruit) and 

vegetables sensitive to cold (e.g. 

aubergines, cucumbers, zucchini, 

peppers, tomatoes and potatoes) 

should be stored outside 

the refrigerator at temperatures 

of approx. +8 °C to +12 °C for 

optimum preservation of quality and 

flavour.

Condensation may form in the 

vegetable container depending on the 

food and quantity stored. Remove 

condensation with a dry cloth and 

adjust air humidity in the vegetable 

container with the humidity controller.

“Cool-fresh” container

Fig. 

!

/22

The storage climate in the “cool-fresh” 

container offers ideal conditions for the 

storage of fish, meat, sausage, cheese 

and milk.

Storage times (at 0 °C)

Freezer compartment

Use the freezer compartment

To store deep-frozen food.

To make ice cubes.

To freeze food.

Depending on the initial 

quality

Fresh fish, seafood

up to 3 days

Poultry, meat (boiled/fried)

up to 5 days

Beef, pork, lamb, sausage 

(cold meat)

up to 7 days

Smoked fish, broccoli

up to 14 days

Salad greens, fennel, apricots, 

plums

up to 21 days

Soft cheese, yoghurt, quark, 

buttermilk, cauliflower

up to 30 days

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к SIEMENS KG49NSW2AR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"