Холодильник SCHAUB-LORENZ Slus 262 W4M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN - 33 -
Note:
Frozen foods, when thawed, should be cooked just like fresh foods. If they are not
cooked after being thawed they must NEVER be re-frozen.
Fis h a nd Me at
Preparation
Storage
Duration
(months)
Thaw ing period at
room temperature
(hours)
Beef Steak
Wrapped in a folio
6-10
1-2
Lam b Meat
Wrapped in a folio
6-8
1-2
Calf Roas t
Wrapped in a folio
6-10
1-2
Calf Cubes
In s m a ll pieces
6-10
1-2
Sheep Cubes
In pieces
4-8
2-3
Minced m eat
In th e form of oblate
packages without being
s p iced
1-3
2-3
Offal (piece)
In pieces
1-3
1-2
Saus age/Salam i
Mus t be packed even if it is
film -coated
1-2
Until thawe d
Chicken and
tu rke y
Wrapped in a folio
7-8
10-12
Goos e / Duck
Wrapped in a folio
4-8
10
Deer - Rabbit -
Boar
Portions of 2.5 kg and with
no bones
9-12
10-12
Fres hwater fis h
(Trout, Carp,
No rthern Pike,
Cat Fis h)
2
Lean fis h (Sea
Bas s , Turbot,
Sole)
4-8
Fatty fis h (Bonito,
Mackerel, Blue
Fis h, Anchovy)
2-4
Crus tacean s
Cleans ed and put into
bags
4-6
Until it is well th awed
Caviar
In its packa ge, ins ide an
alum inium or plas tic cup
2-3
Until it is well th awed
Snail
In s alty water, ins ide an
alum inium or plas tic cup
3
Until it is well th awed
It s hould be was he d a nd
dried after it is well
cleaned ins ide and
s caled, the tail an d h ead
parts s hould be cut off
where ne ces s a ry.
Until it is well th awed