Холодильник De Dietrich DRS1204J - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

285690
The ZERO’N’FRESH drawer enables storing a variety of fresh
food for approximately three times as long as in a conventional
refrigerator. The food will remain fresh and retain its
fl
avor and
nutrients for a longer period of time.
Storing food in the ZERO’N’FRESH drawer prevents decay
and loss of mass; thus, fruit and vegetables are more fresh and
natural. Storage temperature is preset to approximately 0 °C.
The temperature may vary from -2°C to +3°C, depending on the
temperature in the refrigerator. If the temperature of the environment
where the appliance is installed is lower than 16°C, we recommend
setting the refrigerator compartment temperature to 4°C or less.
For optimum operation, the drawer should be tightly closed.
• Moisture level in the drawer depends upon the moisture of stored
food, and on the frequency of opening the drawer.
• When you buy food check its freshness: quality and durability of
food depends on it.
• Store non-wrapped animal or vegetable food separately, or wrap
it in suitable packages. Be careful to prevent touching of different
types of meat. They should be packed and stored separately to
avoid bacterial decomposition in case meat turns foul.
• Approximately 30-60 minutes prior use remove food from the
drawer to let its aroma and taste develop at ambient temperature.
• Food sensitive to low temperatures is
not suitable
for storage
in the ZERO’N’FRESH drawer: pineapple, avocado, bananas,
olives, potato, eggplant, cucumber, beans, bell pepper, melons,
water melons, pumpkins,...
• If you plan a longer absence, make sure you removed quickly
perishable articles of food from the appliance before you
leave.
Recommended periods of storing fresh food in the
refrigerator
Food
Storage period
eggs, marinades, smoked meat,
up to 10 days
cheese
up to 10 days
carrots, etc…
up to 8 days
butter
up to 7 days
cake, fruit, TV-dinner dishes, raw chunks
of meat
up to 2 days
fi
sh, raw minced meat, seafood
up to 1 day
Storage periods
Storage periods
14
Storing food in the ZERO’N’FRESH compartment
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













