Хлебопечки 2702BR BRAYER, 600 Вт - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

10
EN
-22- «RICE VINEGAR»
• Rice vinegar making program. If you want to make sushi
or rolls, rice vinegar is one of the essential ingredients for
rice dressing.
-23- «CAKE»
• In this cooking program it is recommended to add baking
soda or baking powder to the flour.
-24- «ITALIAN CAKE»
• Cake making program.
-25- «Manual setting/DIY»
• The «Manual setting» program is intended for
experienced users who are familiar with the process of
making dough and baking bread. In accordance with
your own ideas, you can set the operation time cycles of
the bread baking program.
• Turn the knob (6) to select the symbol (23) «
»
on the display (5) - the »Manual setting/DIY” program,
confirm the selected program by pressing the «OK»
button on the knob (6).
• Turn the knob (6) to continue to select the settings for
the operation cycles of the «Manual tuning/DIY» program
(23).
• Select the dough kneading cycle - the symbol (17) «
» on the display (5), confirm the choice by pressing the
button «Ok» on the knob (6).
• Turn the knob (6) to set the cycle operation time from
0 to 17 minutes, the default time is 15 minutes. The
-14- «FERMENT/DEFROST»
• Low temperature heating program for frozen dough.
-15- «YOGHURT»
• Program for making yoghurt (see the recipe book).
-16- «PICKLED VEGE»
• Program for making pickled vegetables.
-17- «DOUGH»
• The bread maker kneads dough and lets it rise. Use the
dough for making homemade pastry.
-18- «JAM»
•
Use this program to make jam, confiture, marmalade
or fruit jelly.
-19- «BAKE»
• The bread maker works as an ordinary electric oven.
The program excludes dough kneading and rise
modes. The program is used for baking ready dough or
for baked bread additional browning.
-20- «ROAST NUT»
• Before switching the program on, make sure that there
is no nutshells left.
-21- «MEAT FLOSS»
• Program for cooking meat (see the recipe book).
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)