Vitek VT-2632 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Грили Vitek VT-2632 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

 •

You can use the unit as a griddle plate. To do 
this take the upper frying plate (3) by the han-
dle (1), move it down on the products.

AT TENTION!  During  the  operation  the  frying 
plates and the unit body heat up strongly; do not 
touch hot surfaces to avoid burns. Do not touch 
the  unit  body  with  bare  hands.  Put  on  thermal 
protective potholders.

 •

After the products are ready, lift the upper fry-
ing plate (3) by the handle (1).

 •

Put  the  prepared  products  into  an  appropri-
ate dish; use wooden or heat-resistant plastic 
kitchen tools to remove the products. 

 •

When using the grill for the second time move 
the  upper  frying  plate  (3)  down  on  the  lower 
one, wait until the plates reach the preset tem-
perature and then you can continue cooking. 

Using the grill as a cooking unit.

AT TENTION! Open the grill before plugging it in.

– 

Take  the  handle  (1)  and  lift  the  upper  frying 
plate (3) until bumping. 

– 

Place  a  container  (12)  under  the  chute  for 
draining fat (6).

– 

Switch  the  grill  on  and  wait  until  the  frying 
plate (5) heats up.

– 

Cook  the  products  on  the  lower  frying 
plate (5).

Using the grill as an open cooking unit. 

– 

Take  the  handle  (1)  and  lift  the  upper  frying 
plate (3) until bumping and open the grill fully. 

– 

Place the containers (12) under the chutes for 
draining fat (6).

– 

Cook the products on two frying plates.

 •

After  you  finish  cooking,  set  the  tempera-
ture  control  knob  (9)  to  the  position 

«1»

  and 

unplug the unit.

 •

Before  cleaning  the  unit  wait  until  it  cools 
down completely.

AT TENTION!

 

Do  not  switch  the  grill  on  without  the  remov-
able frying plates (3 and 5) installed.

 

Always  install  the  fat  containers  (12)  during 
cooking.

 

While  the  frying  plates  (3  and  5)  are  heating 
up, do not open the grill, the frying plates heat 
up quicker and more evenly in closed position.

 

Be  careful:  the  grill  body  heats  up  strongly 
during  the  operation.  To  avoid  burns  do  not 
touch hot surfaces, open the grill only by the 
handle (1).

 

Be careful and beware of hot steam emission 
from gaps between the frying plates (3 and 5). 
Keep your hands and other open parts of your 
body away from the frying plates (3 and 5).

 

Do  not  use  the  grill  for  defrosting  and  cook-
ing frozen food.

 

Do not cook meat with large bones.

 

Frying  time  depends  on  the  products  used, 
use  the  recommendations  given  in  the  table 
as an example. 

 

Before  eating  make  sure  that  the  food  is 
cooked through.

 

Take  the  products  out  of  the  grill  right  after 
cooking;  keeping  products  in  the  operating 
unit for a long time can cause their burning.

 

Never  use  sharp  metal  objects  to  take 
the  cooked  food  out,  as  they  can  damage 
the  non-stick  coating  of  the  frying  plates 
(3  and  5).  Always  use  plastic  or  wooden 
kitchen tools suitable for non-stick coatings.

CLEANING AND CARE

– 

Clean the grill after every use.

– 

After you finish using the grill, set the temper-
ature control knob (9) to the position 

«1»

 and 

unplug the unit.

– 

Open  the  frying  plates  fully  and  let  the  unit 
cool down to room temperature. 

– 

Consequently  remove  the  frying  plates 
(3  and  5)  simultaneously  pressing  the  locks 
(2 and 7).

– 

Remove  the  remaining  food  from  the  fry-
ing  plates  (3  and  5),  wash  the  frying  plates 
(3 and 5) with warm water and neutral deter-
gent and then dry them thoroughly. 

– 

Clean the grill body with a soft, slightly damp 
cloth and then wipe it dry. 

– 

Pour  out  the  fat  from  the  fat  containers  (12), 
wash the containers (12) with warm water and 
neutral  detergent  and  then  dry  them  thor-
oughly.

– 

Install the frying plates (3 and 5) back to theirs 
places;  to  do  this,  match  the  ledges  on  the 
frying plates (3 and 5) with the grooves on the 
rear  locks  (10)  and  press  alternately  on  the 
front part of the frying plates (3 and 5) until the 
locks (2 and 7) clicking.

– 

Do  not  use  abrasives,  solvents  or  metal 
sponges  for  cleaning  the  frying  plates 
(3 and 5) and the grill body, as they can dam-
age the non-stick coating or the outer surface 
of the grill body.

IM VT-2632.indd   5

17.08.2016   16:54:09

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitek VT-2632?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"