Kuppersbusch EFS 304.1 M - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Грили Kuppersbusch EFS 304.1 M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 12
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

- 17 - 

 
 

 

GB

   

4 / STAINLESS STEEL ANTI-EMULSION TANK

 

 
The stainless steel tank constitutes a major component of your cool 
zone  fryer.  The  very  special  shape  has  been  specifically  devised 
and  computer  designed,  to  maximise  use  of  the  characteristics  of 
the  cool  zone  and  to  offer  a  maximum  of  safety,  by  avoiding  any 
overflow  during  use  of  the  fryer.  This  exclusive  model  has  been 
registered. 
 
All  the  aesthetic  characteristics  which  give  the  tank  its  unique 
appearance  (curves,  slopes,  and  differences  of  level)  in  fact 
correspond  to  technical  requirements:  the  principal  objective  was 
to  overcome  bubbles  of  emulsion  which  occur  on  the  sudden 
introduction  of  particles  of  ice  or  water  into  the  oil  bath.  This 
sometimes occurs when cooking products which are frozen or which 
contain too much water. 
 
There are 5 zones in this tank: 
 
The bottom of the tank 
All  around  the  perimeter  of  the  bottom  of  the  tank,  an  11  mm 
channel  has  been  inset,  in  order  to  gather  and  store  debris.  This 
particular  shape  permits  a  reduction  of  0.4  litre  in  the  volume  of  oil 
in  the  cool  zone.  Furthermore,  the  channel  gives  the  tank  excellent 
stability when taken out. 
 
The cool zone 
The  layer  of  oil  located  below  the  element  is  not  affected  by  any 
movement.  Using  all  the  heating  power,  the  temperature  reaches 
70ºC in the debris-collection channel. 
 
The hot zone 
The  hot  volume  of  approximately  3  litres  of  oil,  permanently  stirred 
by  convection  movement,  enables  750  grams  of  pommes  frites  to 
be held at a single time without any major cooling. 
 
 
 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EFS 304.1 M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"