Gaggenau VP 421-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Грили Gaggenau VP 421-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

Practical tips

When the heating up indicator stops flashing,
place the food on the appliance. This also applies
when raising the temperature to fry a second item
which requires a higher setting.

The frying surface reaches its highest temperature
in the centre, the temperature is slightly lower at
the sides. You are advised to use the whole surface
area when cooking different foods which require
slightly different temperatures and frying times.
When selecting the food consider that thinner food
can be fried at a higher temperature and therefore
needs a shorter frying time.

Press the pieces of meat flat onto the frying surface
using the spatula. 

Keep the pieces of meat apart so that they do not
draw any liquid.

Only turn the meat, when it comes away from the
surface easily, in order to protect the structure of
the meat. Damaging the structure can cause juices
to escape and results in the meat drying out.

Avoid pricking or cutting meat before or during
frying, in order to retain meat juices.

Do not salt the food before frying, to prevent liquid
and soluble nutrients from escaping. 

Use oil and fat that is suitable for frying, for
example plant oil or lard. Olive oil or margarine
should only be used up to a maximum temperature
of 160 °C.

When using only one heating zone, select the
higher temperature from the settings table.
Alternatively, select a temperature about 10 °C
higher than when using both heating zones. In this
case, use approximately half the amount of food.

Clean the frying surface in between use with the
spatula. Pour a little oil or fat onto the frying surface
to ease cleaning.

11

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau VP 421-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"