BRAYER BR2002 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Грили BRAYER BR2002 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 25
Загружаем инструкцию
background image

6

7

en

en

BEFORE THE FIRST USE

After unit transportation or storage at negative 

temperature, unpack it and wait for 4 hours before 

using.

• 

Unpack the unit and remove all the packaging 

materials. 

• 

Keep the original package.

• 

Check the delivery set.

• 

Read the safety measures and operating 

recommendations.

• 

examine the unit for damages, in case of damage do 

not plug it into the mains.

•  Make sure that specified specifications of power 

supply voltage of the unit correspond to the 

specifications of your mains. 

• 

Clean the grill body surface with a slightly damp cloth 

and then wipe it dry.

• 

Move the lock (7) to the position «   », take the 

handle (4) and open the grill.

• 

Remove the upper frying plate (8) by pressing on the 

lock (5).

• 

Remove the lower frying plate (9) by pressing on the 

lock (5).

• 

Remove the tray (2).

• 

Wash the frying plates (8, 9) and the tray (2) with 

warm water and neutral detergent, rinse them and 

wipe dry.

• 

Install the surfaces (8, 9) back to their places, to 

do this, match the ledges on the unit body with the 

grooves in the lower part of the plates (8, 9) and then 

lift the upper plate (8) and move down the lower plate 

(9) until the locks (5) clicking. Make sure that the 

plates (8, 9) are fixed.

• 

Place the grill keeping at least a 20 cm gap between 

the grill body and the walls and 60 cm of space 

above the grill.

•  Use the grill on a flat steady surface, away from 

sources of moisture,

•  heat and open flame with free access to the mains 

socket.

• 

Do not place and do not use the grill near highly 

inflammable objects 

• 

or liquids and objects subject to thermal deformation.

• 

Use the unit in places with proper ventilation.

• 

Make sure that the tray (2) is installed to its place.

• 

Before using the grill open it and oil the frying plates 

(5, 6) slightly.

• 

Insert the power plug into the mains socket.

• 

Turn the operation mode switch (12) knob and set it 

to the position «MAX», the light indicators (10, 11) 

will light up.

• 

Notes: 

 - when the grill is switched on, the light indicator 

(11) will be glowing constantly;

 - the light indicator (10) will go out when the frying 

plates (8, 9) reach the preset temperature. The 

indicator will go out and light up again showing 

that the frying plates (8, 9) temperature is 

maintained.

• 

After approximately 6-8 minutes switch the grill off by 

setting the operation mode switch (12) knob to the 

position «0», unplug the grill and wait until it cools 

down completely. Take the handle (4), open the grill 

and remove the remaining vegetable oil from the 

frying plates (8, 9) with a paper towel.

• 

The grill is ready to use.

• 

Notes: 

 -

when using the unit for the first time, a foreign 

smell or some smoke from the heating elements 

can appear — this is normal and it is not covered 

by warranty.

FOOD COOKING WITH THE GRILL

• 

ATTENTION!

 - The press grill body heats up strongly during 

operation, do not touch hot surfaces marked 

with « » to avoid burns.

 - Beware of steam output from the gaps between 

the operating surfaces, do not touch and do not 

place open parts of your body near the gaps 

between the frying plates.

 - Do not use the grill for cooking frozen food.

 - Do not cook meat with large bones.

 - Frying time depends on the products used.

 - Before using the grill make sure that the tray (2) 

is installed to its place.

 - Do not open the grill after switching it on, the 

frying plates (8, 9) heat up faster and more even 

in the closed position.

 - Before eating make sure that the food is cooked 

through.

 - Take the products out of the press grill right after 

cooking; keeping products in the operating grill 

for a long time can cause their ignition.

 - never use metal objects to take the cooked food 

out, as they can damage the non-stick coating 

of the frying plates (8, 9); use the kitchen tools 

intended for non-stick surfaces.

• 

Prepare the necessary products.

• 

Insert the power plug into the mains socket.

• 

Turn the operation mode switch (12) knob and select 

the required operation mode:

 - “0” — the grill is off

 - «LOW» — heating of the frying plates (8, 9) and 

maintaining of the temperature from 30 to 60 °С.

 - «MeD» — heating of the frying plates (8, 9) and 

maintaining of the temperature from 100 to 160 °С.

 - «MAX» — heating of the frying plates (8, 9) and 

maintaining of the temperature from 180 to 230 °С.

• 

Wait until the frying plates (8, 9) heat up, the indicator 

(10) will go out.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2002?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"