Духовые шкафы Samsung Dual Cook Flex NV75N7646RS/WT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

40 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Olmali pirog
Tarkibi
•
Xamiri
: 275 g un,
1
/
2
qoshiq tuz, 125 g oq shakar kukuni, 8 g
vanilli shakar, 175 g yaxna sariyog‘, 1 ta tuxum (ko‘pirtirilgan)
•
Masalliq
: 750 g butun olmalar, 1 qoshiq limon sharbati, 40 g
shakar,
1
/
2
qoshiq dolchin, 50 g urug‘siz mayiz, 2 qoshiq non
mag‘zi
Tayyorlash
usuli
Tog‘oradagi unga tuz soling. Unga shakar kukuni bilan vanilli
shakar soling. Sariyog‘ni un ichida 2 ta pichoq bilan maydalang.
Ko‘pirtirilgan tuxumning
3
/
4
qismini soling. Hamma masalliqlarni
oshxona kombaynida qumoq-qumoq bo‘lgunicha aralashtiring.
Xamirni qo‘lda yumaloq shaklga keltiring. Polimer plyonkaga o‘rab,
30 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
24-26 sm diametrli qolipni yog‘lab, yuzasiga un seping. Xamirning
3
/
4
qismini 5 mm qalinlikda yoying. Qolipga soling (tagi va yon
tomonlariga).
Olmani archib, o‘rtasini olib tashlang. Kub shaklida
3
/
4
x
3
/
4
sm
o‘lchamda to‘g‘rang. Limon sharbati sepib, yaxshilab aralashtiring.
Korinka va mayizlarni yuvib, quriting. Shakar, dolchin, mayiz va
korinkalarni qo‘shing. Yaxshilab aralashtirib, xamir tagiga ushoq
seping. Ozgina ezing.
Qolgan xamirni ham yoying. Xamirni uzunchoq bo‘lakda kesib,
qiyma ustiga panjara qilib qo‘ying. Pirogning ustiga qolgan tuxumni
tekis surtib chiqing.
Lazanya
Tarkibi
2 qoshiq zaytun moyi, 500 g go‘sht qiymasi, 500 ml pomidor sousi,
100 ml lahm go‘sht, 150 g quritilgan lazanya bo‘lagi, 1 ta piyoz
(to‘g‘ralgan), 200 g qirilgan pishloq, 1 qoshiqchadan quritilgan
petrushka, oregano, rayhon
Tayyorlash
usuli
Go‘sht uchun pomidor sousini tayyorlang. Moyni tovada qizitib,
qiyma bilan piyozni qizartirib, 10 daqiqacha qovuring. Ustidan
pomidor sousini quyib, go‘shtni soling, quritilgan ziravorlarni
qo‘shing. Qaynatib olib, keyin 30 daqiqaga miltillatib qo‘ying.
Lazanyani o‘ramdagi yo‘riqnomasiga qarab pishiring. Lazanya
vermisheli, go‘sht sousi va pishloqni bir qatlam qilib soling, keyin
yana bir qatlam soling. Keyin ustidan qolgan pishloqni tekis seping.
NV7000N_NV75N7646RS_WT_DG68-01056G-00_UZ.indd 40
2018-11-26 11:02:53
Содержание
- 3 Исполь; Инструкции по технике безопасности; В данном руководстве используются следующие обозначения:; Важные меры предосторожности; Использование руководства
- 4 укции по т
- 6 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 7 Ус; Установка; Комплектация; Внешний вид устройства
- 8 Подготовка к установке духового шкафа; Установка в отсек кухонной мебели; Минимальные размеры отсека
- 10 Подготовка к использованию; Начальные установки; ОК
- 11 Запах нового духового шкафа; Основные функции
- 13 Универсальная дверца; Использование верхней дверцы; Полное открытие дверцы
- 14 Механический замок (только для соответствующих моделей); Демонтаж; Режим двойного приготовления; ПРИМЕЧАНИЕ
- 15 Использование; Панель управления
- 16 Общие настройки
- 17 OK; Отсрочка завершения; ВНИМАНИЕ
- 19 Режимы приготовления
- 23 Остановка процесса приготовления; Специальные функции
- 24 Автоматическое приготовление
- 25 Очистка паром
- 26 Приготовление вручную; Включение/выключение звукового сигнала
- 28 Приготовление в режиме Гриль
- 30 Двойное приготовление
- 31 Конвекция Эко
- 32 Двойное приготовление — режим Конвекция Эко; Программы автоматического приготовления
- 38 Пробные блюда; Приготовление в режиме Гриль
- 40 Яблочный пирог; Лазанья
- 42 Обслуживание; Очистка
- 43 Дверца
- 44 Боковые решетки (только для соответствующих моделей); Снятие дверцы
- 45 Устранение неисправностей; Контрольные пункты; Замена; Лампы
- 47 Информационные коды
- 48 Те; Технические характеристики
- 49 ение; Приложение; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ