KitchenAid KOCCX 45600 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Духовые шкафы KitchenAid KOCCX 45600 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

12

1. Place the

temperature probe

in

the food while it is still
on the kitchen counter.

Ensure

as much as possible

of the probe length is
inserted in the food.
This will ensure more
accurate temperature
reading.

2. Place

the prepared food in the oven.

3.

Connect the temperature
probe to the oven wall
socket and ensure the cord
is free also after the oven
door is closed. Both the
socket and probe plugg are
without current.

TEMPERATURE COOKING

The temperature probe
should normally be inserted
so that the tip of the probe
is positioned in the thickest part of the
food, as this is the part that takes the
longest time to heat.

The tip of the probe

must not touch

any bones which the food may contain.
Also, avoid placing the
probe in fatty areas of
the food as these areas
heat up more quickly
giving mis-leading end
temperatures.
The probe should, if possible, be positioned so that
the tip does not touch the walls or the bottom of
the cooking vessel.

The temperature

which is set must be higher

than the current temperature of the food.
It is not possible to use the probe when making
sweets, jam and marmalade, or dishes which need
to be cooked or simmered for a long period. This
is because the; highest temperature which can be
set is 90°C.

Never immerse

the probe in water when

cleaning. Simply wipe clean with a clean, damp
cloth or kitchen roll after use.

The oven must not be operated

with the

temperature probe in the cavity if it is not plugged
into the oven.
If you do operate the oven without complying with
the above you will damage the probe.

Only use the supplied

or by service

recommended food probe. Other brands on the
market will not give proper results and may
damage your oven.

CHICKEN

When the probe

is used

to roast chicken, the tip
should be positioned in the
fleshiest part of the
chicken, i.e. on the inside
of the thigh just behind the leg. It must not touch
any bones.

LAMB

When cooking a
lamb joint / leg of
lamb

,insert the tip of

the probe into the
thickest part so that it does not touch the bone.

PORK

When cooking pork

,

e.g. pork shoulder,
gammon, silver side,
etc, the probe should
be inserted into the
'end' of the joint rather
than through the layer of fat on the surface. Avoid
placing the tip of the probe in fatty areas of the
pork.

FISH

The probe can be
used when cooking
whole fish

, large fish

such as pike or salmon.
Position the tip of the probe in the thickest part,
not too close to the backbone.

Probe placing

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к KitchenAid KOCCX 45600?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"