Духовые шкафы Hansa BOEI 68460 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

62
UTILIZARE
Inainte de prima utilizare
●
Indepartati ambalajul, goliti sertarul, curatati in
-
teriorul cuptorului si plita
●
Dezlipiti usor atichetele de pe usa cuptorului. In
cazul in care raman urme vizibile pe geam, in
-
calziti usor cuptorul si aplicati pe zona respec
-
tiva spray pentru curatarea geamurilor, apoi
stergeti cu un material textil moale.
●
Scoateti si spalati accesoriile cuptorului
cu apa calda si detergent lichid.
●
Porniti ventilatorul sau deschideti o fereastra.
● Incalziti cuptorul (la o temperatura de 250°C
timp de aproximativ 30 min), indepartati petele
si spalati cu atentie
● Va rugam sa respectati cu strictete instructiunile
de utilizare ale acestui aparat.
*
optional
Important!
Camera cuptorului trebuie spălată numai
prin folosirea apei calde cu adaos de
detergent pentru spălarea vaselor.
Important!
Pentru cuptoarele prevazute cu programa
-
tor electronic, timpul “0.00” va incepe sa
clipeasca pe afisaj, deasupra conectarii la
sursa de alimentare.
Programatorul trebuie sa fie setat in
functie de timpul curent. (Vezi Progra
-
mator electronic). In cazul in care timpul
curent nu este setat, utilizarea cuptorului
nu este posibila*.
Important!
Programatorul electronic Ts este pre
-
vazut cu senzori electronici care sunt
activati prin atingerea sau apasarea
surpafetei cu senzori pentru cel putin
o secunda.
Fiecare reactie a senzorului este con
-
firmata prin intermediul unui semnal
sonor.
Pastrati intotdeauna suprafata senzo
-
rului curata.
Содержание
- 6 УВАЖАЕМЫЙ ПОКУПАТЕЛЬ
- 7 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 9 МОНТАЖ
- 10 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 14 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Функция нагрева ЭКО
- 18 ТЕСТОВЫЕ БЛЮДА В соответствии со стандартом EN 60350-1.; Выпечка
- 20 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД
- 21 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ
- 22 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Производитель свидетельствует; Принудительная циркуляция воздуха ЭКО












