Franke FSL 86 H WH - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Духовые шкафы Franke FSL 86 H WH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 21
Загружаем инструкцию
background image

EN

5

 OFF

For switching off the oven� 

 LIGHT

For switching on the light in the compartment�

 CONVENTIONAL

For cooking any kind of dish on one shelf only� 

It is better to use the 2nd shelf� 

 STEAM CLEANING

The action of the steam released during this 

special low-temperature cleaning cycle allows dirt 

and food residues to be removed with ease� Pour 200 

ml of drinking water on the bottom of the oven and 

use the function for 35’ at 90°C� Activate the function 

when the oven is cold and let it cool down for 15' 

once the cycle ends�

 CONVECTION BAKE

For baking cakes with juicy fillings on a single 

shelf� This function can also be used for cooking on 

two shelves�  Switch the position of the dishes to 

cook food more evenly�

 GRILL

For grilling steaks, kebabs and sausages, 

cooking vegetables au gratin or toasting bread� 

When grilling meat, we recommend using a drip tray 

to collect the cooking juices: position the pan on any 

of the levels below the wire shelf and add 200 ml of 

drinking water�  

ACCESSORIES

WIRE SHELF

DRIP TRAY

BAKING TRAY

The number and type of accessories may vary depending on which model is purchased. 

Other accessories can be purchased separately from the After-sales Service.

INSERTING THE WIRE SHELF AND OTHER ACCESSORIES

• Insert the wire shelf onto the level you require by 

holding it tilted slightly upwards and resting the 

raised rear side (pointing upwards) down first� Next, 

slide it horizontally along the shelf guide as far as 

possible�

• The other accessories, such as the baking tray, are 

inserted horizontally by sliding them along the shelf 

guides�

• The shelf guides can be removed to facilitate the 

oven cleaning: pull them to remove from their seats�

 TURBO GRILL

For roasting large joints of meat (legs, roast 

beef, chicken)� We recommend using a drip tray to 

collect the cooking juices: position the pan on any 

of the levels below the wire shelf and add 500 ml of 

drinking water�  

 DEFROSTING

For defrosting food more quickly�

 BOTTOM HEATING

Useful for browning the base of the dish� This 

function is recommended also for slow-cooking, for 

finishing the cooking of juicy dishes, and making 

sauce concentrates�

 FORCED AIR

For cooking different foods that require the 

same cooking temperature on several shelves 

(maximum three) at the same time� This function 

can be used to cook different foods without odours 

being transferred from one food to another�

 BREAD

To bake different types and sizes of bread� It is 

better to use the 2nd shelf�

FUNCTIONS

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Franke FSL 86 H WH?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"