Духовые шкафы Electrolux KODDP77X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Jed
Teža
Višina rešetke / dodatna oprema
Čas traja‐
nja
Jagnjetina
P17
Jagnječje
stegno s kost‐
mi
1,5–2 kg; 7–
9 cm debeli
kosi
2; posoda za pečenje na pekaču
za pecivo
Dodajte tekočino. Po polovici časa peče‐
nja meso obrnite.
~ 130 min
Perutnina
P18
Cel piščanec
1–1,5 kg;
svež
2;
200 ml; kozica na pekaču
za pecivo
Uporabite vaše priljubljene začimbe. Po
polovici časa pečenja piščanca obrnite,
da se enakomerno zapeče.
~ 60 min
P19
Piščanec, po‐
lovica
0,5–0,8 kg
3; pekač za pecivo
Uporabite vaše priljubljene začimbe.
~ 40 min
P20
Piščančje prsi
180–200 g
na kos
2; kozica na mreži za peče‐
nje
Uporabite vaše priljubljene začimbe. Ne‐
kaj minut pražite meso v vroči posodi.
~ 25 min
P21
Piščančja be‐
dra, sveža
-
3; pekač za pecivo
Če ste piščančja bedra marinirali, nasta‐
vite nižjo temperaturo in jih pecite dlje.
~ 30 min
P22
Raca, cela
2–3 kg
2; posoda za pečenje na mreži
za pečenje
Uporabite vaše priljubljene začimbe. Po‐
stavite meso v posodo za pečenje. Po
polovici časa pečenja raco obrnite.
~ 100 min
P23
Gos, cela
4–5 kg
2; globok pekač
Uporabite vaše priljubljene začimbe. Po‐
stavite meso na globok pekač. Po polovi‐
ci časa pečenja gos obrnite.
~ 110 min
Ostalo
565/716
VSAKODNEVNA UPORABA
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)