Духовые шкафы Electrolux KODDP77X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Ястие
Тегло
Ниво на скарата/Аксесоари
Време‐
траене
P16
Свински ре‐
бра
2 - 3 кг; из‐
ползвайте
сурови,
свински ре‐
бра с дебе‐
лина 2 - 3
см
3; дълбок тиган
Добавете течност, за да покриете дъ‐
ното на ястието. След половината от
времето за готвене обърнете месото.
90 мин
Агнешко
P17
Агнешки бут
с кост
1,5 - 2 кг;
парчета с
дебелина 7
- 9 см
2; печете ястието в тава за пе‐
чене
Добавете течност. След половината
от времето за готвене обърнете месо‐
то.
~ 130 мин
Птиче месо
P18
Цяло пиле
1 - 1,5 кг;
прясно
2;
200 мл; касерол в тава
за печене
Използвайте любимите си подправки.
След половината от времето за готве‐
не обърнете пилето, за да получи рав‐
номерен златист цвят.
~ 60 мин
P19
Половин пи‐
ле
0,5 - 0,8 кг
3; тава за печене
Използвайте любимите си подправки.
~ 40 мин
P20
Пилешки фе‐
нер
180 - 200 г
парче
2; касерол на скара
Използвайте любимите си подправки.
Запържете месото за няколко минути
в горещ тиган.
~ 25 мин
P21
Пилешки бут‐
чета, пресни
-
3; тава за печене
Ако първо мариновате пилешките бут‐
чета, задайте по-ниска температура и
гответе по-дълго.
~ 30 мин
21/716
ВСЕКИДНЕВНА УПОТРЕБА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)