De Dietrich DOP7200BM - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Духовые шкафы De Dietrich DOP7200BM - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

9

“LOW TEMPERATURE” MODE
(depending on model).

The «Low temperature» mode must
begin with a non-pre-heated oven.
This cooking mode makes meat fibres
tender thanks to slow cooking at low
temperature.
Cooking quality is optimal.

Advice

Before putting in the oven, the

meat must be kept at room
temperature for at least one hour.

IMMEDIATE COOKING (fig. E)

Use the control knob to select the «Low
temperature» cooking mode.

The oven suggests a choice of 10
programmes (see table below).

Use + or - to scroll through the
programmes. 
Once the programme has been selected,
for example P01 (roast veal), put your
meat directly on the grill pan on the shelf

level recommended in the table and put
the drip tray on the bottom shelf to catch
the drips. 

N.B.:

Do not use for programmes P08-

P09-P10. Put them directly on the drip
tray on the shelf level recommended in
the table.

Then confirm by pressing 

twice.

Cooking begins.
When cooking is complete, the oven
switches off automatically and rings for 2
minutes. Press 

to stop the beeping.

Cooking at low temperature
requires food to be extremely

fresh. For poultry, it is important to
rinse the outside and inside with
cold water and to dray with
absorbent paper before cooking. 

DELAYED START (fig. F) 

You can choose a delayed «low
temperature» start. 
After selecting your programme, press
. The display flashes. Set the cooking end
time with  + and - .
The cooking end time is automatically
saved after a few seconds. The cooking
end time display stops flashing.

If your oven is too hot to start low
temperature cooking, the word

«Hot» is displayed on the screen.
Leave the oven to cool.

3

COOKING

Food

Cooking

time

Shelf

level

P01

Roast veal

4 hours

2

P02

Rare beef

3 hours

2

P03

Well-cooked beef 4 hours

2

P04

Roast pork

5 hours

2

P05

Rosé lamb

3 hours

2

P06

Well-cooked lamb

4 hours

2

P07

Chicken

6 hours

2

P08

Small fish

1 hour 20

3*

P09

Large fish

2 hours10

3*

P10

Yoghurt

3 hours

1*

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к De Dietrich DOP7200BM?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"