Bosch HBN211E4 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Духовые шкафы Bosch HBN211E4 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

16

Vis

Keer de visstukken na 

Z

 van de opgegeven tijd om.

Hele vissen hoeven niet omgekeerd te worden. Plaats de hele 
vis in de zwemstand met de rugvin naar boven in de oven. Stop 

de helft van een aardappel of een kleine ovenvaste vorm in de 
buik zodat de vis stabieler staat.

Schuif bij het rechtstreeks op het rooster grillen ook de 
braadslede op hoogte 1 in. Het visvocht wordt opgevangen, en 
de oven blijft schoner.

Tips voor het braden en grillen

Ovenschotels, gegratineerde gerechten, toast

Grilt u direct op het rooster, plaats dan ook de braadslede op 
hoogte 1. De oven blijft schoner.

Plaats de vormen altijd op het rooster.

De bereidingstoestand van een ovenschotel is afhankelijk van 
de grootte van de vorm en de hoogte van het gerecht. De 
opgaven in de tabellen zijn slechts richtwaarden.

Vis

Gewicht

Toebehoren en 
vormen

Hoogte

Wijze van 
verwarmen

Temperatuur 
°C, grillstand

Bereidings-
duur, minuten

Vis, heel

300 g per stuk

Rooster

3

(

2

20-25

1,0 kg

Rooster

2

4

190-210

40-50

1,5 kg

Rooster

2

4

180-200

60-70

Vis in plakken, bijv. koteletten 300 g per stuk

Rooster

4

(

2

20-25

Voor het gewicht van het vlees staan 
geen gegevens in de tabel.

Maak uw keuze in overeenstemming met het eerstvolgende, lagere gewicht en houd een 
langere tijd aan.

Hoe kunt u vaststellen of het vlees klaar 
is?

Gebruik de vleesthermometer (verkrijgbaar in de speciaalzaak) of doe de “lepeltest". 
Druk met een lepel op het vlees. Voelt het stevig aan, dan is het klaar. Geeft het mee, 
dan heeft het nog wat tijd nodig.

Het vlees is te donker en de korst is op 
enkele plaatsen verbrand.

Controleer de inschuifhoogte en de temperatuur.

Het vlees ziet er goed uit, maar de jus is 
aangebrand.

Neem de volgende keer kleiner braadgerei of voeg wat meer vloeistof toe.

Het vlees ziet er goed uit, maar de jus is 
te licht en te waterig.

Gebruik de volgende keer groter braadgerei en voeg minder vloeistof toe.

Bij het overgieten van het vlees ontstaat 
waterdamp.

Dit is normaal. Een groot deel van de waterdamp ontsnapt uit de oven. Het kan neer-
slaan op het koudere schakelpaneel of op meubilair en als condens neerdruppelen.

Gerecht

Toebehoren en vormen

Hoogte

Wijze van 
verwarmen

Temperatuurin-
stelling in °C

Bereidings-
duur, minuten

Soufflés

Soufflé, zoet

Ovenschaal

2

%

170-190

50-60

Noedelsoufflé

Ovenschaal

2

%

210-230

25-35

Gratin

Aardappelgratin met rauwe ingrediënten, 
Hoogte max. 2 cm

Ovenschaal

2

4

150-170

50-60

Toast

Toast roosteren, 12 stuks

Rooster

4

(

3

4-5

Toast, gratineren, 12 stuks

Rooster

3

(

3

5-8

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN211E4?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"